Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Kenzan travel

Rejsegaranti

REJSEGARANTI

Rejs trygt med Kenzan Travel

Kenzan Travel AB, som ejer varemærkerne Kenzan Tours, Afro-Caribbean Travel og Aktivresor har rejsende i de skandinaviske lande Sverige, Norge og Danmark. Datterselskabet Kenzan Travel Denmark ApS, med hovedsæde i Danmark, tager sig af alt salg og har lovbestemt rejsegaranti udstedt hos Rejsegarantifonden i Danmark (registreringsnummer 3390) til beskyttelse ved insolvens i de tre nævnte lande. De rejsende skal i anvendelige fald kontakte Rejsegarantifonden hvis tjenester ikke tilbydes af Kenzan Travel Denmark ApS.

 

Vigtigt at vide om rejsegarantien

Rejsegarantien er en økonomisk beskyttelse for rejsende, hvis en rejse aflyses eller afbrydes pga. at rejseaktøren er blevet insolvent. Den rejsende kan da ansøge om erstatning fra rejsegarantien. Rejsegarantiloven gælder for pakkerejser:

 

Pakkerejser

En pakkerejse er et arrangement, som består af transport og indkvartering eller en af disse tjenester i kombination med en turisttjeneste, som udgør en ikke uvæsentlig del af arrangementet og som ikke er direkte knyttet til transporten eller indkvarteringen, som for eksempel lejebil, teaterbilletter eller indgang til en idrætsbegivenhed. En pakkerejse skal være længere end 24 timer eller indeholde indkvartering. En pakkerejse sælges til en helhedspris eller til skilte priser, som er knyttet til hinanden. Der skal være en rejsegaranti til alle pakkerejser, uanset om de sælges til privatpersoner eller virksomheder.