Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Opdag mere af Seychellerne

Price Fra 21.000,- 10 nætter
Scroll down

Opdag mere af Seychellerne

Fra 21.000,- per person

Mahé, Silhouette island og La Digue

Dette er en kombinationsrejse som tager jer til hovedøen Mahé, den lille ø Silhouette Island og til sidst til La Digue. Silhouette Island er en nyhed, og den ligger nordvest for hovedøen Mahé. En kuperet ø med kun omkring 30 fastboende, heftig jungle og hvide postkortlignende strande fyldt med palmer. Dette er en rejse, som giver jer chancen for at opdage endnu mere af Seychellernes smukke skærgård.

Afrejse fra Sverige med ankomst på Seychellerne dagen efter. Ved ankomsten i Mahés lufthavn bliver I mødt af vores repræsentant for transfer til jeres hotel.

Hovedøen Mahé er den største ø, og den byder på en fantastisk natur. Her er blandt andet Seychellernes største nationalpark, de udryddelsestruede havskildpadder og unikke fuglearter.

På Mahé bor I tre nætter på Anse Soleil Beachcomber eller lignende standard inklusive morgenmad.

Fra Mahé er der transfer til Silhouette Island, som er beliggende cirka 45 minutters sejllads nordvest for Mahé. På Silhouette Island er der omkring 30 fastboende og kun to hoteller, hvoraf det ene er det charmerende La Belle Tortue med kun 7 værelser og beliggende ved en af de smukkeste strande på øen med den kuperede regnskov som kulisse.

På Silhouette Island bor I tre nætter på La Belle Tortue inklusive halvpension.

Efter opholdet på Silhouette er der transfer til havnen for vedere rejse med båd til La Digue, en ø med afslappet atmosfære, hvor der næsten ikke er nogen biler, og den bedste måde at opdage øen på er på cykel, og der udlejes cykler over hele øen. Den kendte strand Anse Source d’Argent lokker med de verdensberømte granitklipper.

På La Digue bor I fire nætter på  Pension Michel eller lignende standard inklusive morgenmad.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

1
Dag 1: Afgang
2
Dag 2-4: Mahé
På Mahé bor I tre nætter på Anse Soleil Beachcomber eller lignende standard inklusive morgenmad
3
Dag 5-7: Silhouette Island
På Silhouette Island bor I tre nætter på La Belle Tortue inklusive halvpension.
4
Dag 8-11: La Digue
På La Digue bor I fire nætter på Pension Michel eller lignende standard inklusive morgenmad.
5
Dag 12: Tid til at tage hjem
6