Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Eksotiske rejsemål

Rejseinspiration

Eksotiske rejsemål

Hvem der ikke drømmer sig væk på spændende og eksotiske rejsemål på en grå og kold regnvejrsdag. Én ting er charterferier – en anden ting er spændende og unikke ferier, som strækker sig ud over det sædvanlige og som tager jer ud i afkroge af verden, I ikke normalt ville se.

Kenzan Travel hjælper dig med at få gjort drømmene til virkelighed og guider dig mod de varme himmelstrøg. Læs meget mere om de mange eksotiske rejsemål vi arrangerer hos Kenzan Travel her. Endeløs hvid sandstrand med palmer og turkisblåt vand

Spændende rejsemål og eventyr du aldrig glemmer

Der er rig mulighed for at blive rig på oplevelser blandt de mange forskellige rejsemål og destinationer, der hver især byder på unik charme og skønne oplevelser, som helt sikkert vil give dig en helt uforglemmelig rejse. En rejse du vil huske resten af livet.

Leder du efter de bedste eksotiske rejsemål, som kan udvide din horisont? Prøv noget nyt i år og kast dig ud i de smukkeste eksotiske rejser. Du kan gå på opdagelse i de mange eksotiske rejsemål til blandt andet Det Indiske Ocean, Caribien, Afrika, Centralamerika. Nogle af de mest populære rejsemål i disse områder er Zanzibar, Tobago, Tanzania, Sri Lanka, Seychellerne, Costa Rica og Barbados.

 

Hvis du gerne vil opleve spændende, unikke rejseoplevelser med anderledes kultur og spændende atmosfære end dem du er vant til derhjemme, så er det med Kenzan Travel kun en flyvetur, eller en bådtur væk! Vi udbyder et vidt spænd af destinationer, som helt sikkert er på din liste over steder du altid har drømt om at besøge. Se alle rejserne her på siden.Skræddersyede rejser til eksotiske rejsemål

Hvis du har en meget specifik rejsedrøm, som kan være svær at få udlevet på egen hånd, så sætter vi en stor ære i at sammensætte eksklusive og unikke rejser til dig – der består af udflugter og oplevelser med og uden lokal guides. Og så står vi selvfølgelig også for at finde overnatningssteder og transport. Her kan du selv tilpasse varigheden og specifikke ruter. Udover at arrangere det praktiske for dig, så får du mange gode råd, tips og masser af inspiration til mange af de oplevelser, du bare ikke skal gå glip af. 

 

Vi arrangerer eksotiske rejsemål der inkluderer alt fra sol og badeferie, safari, eventyr, vandreture, natur – og også pakkerejser. Alt sammen udvalgt med henblik på at give dig – og dine rejsemakkere – de bedste oplevelser til livets bagage. Vi har rejser som passer til alle rejselystne mennesker – uanset interesser og budget. I kan også vælge at lade os stå for jeres bryllupsrejse, som helt sikkert vil blive husket.  

 

De eksotiske rejsemål strækker sig over landegrænser og verdenshave. Du kan let finde rejser, som er skræddersyet til enten den ø-glade, den opdagelses- og eventyrlystne og til den, som søger de mere aktive rejser. Så om du mest er til en daseferie ved den tropiske strand eller på eventyr gennem jungler og regnskove, så er det Kenzan Travel du skal bruge. 

Kenzan Travel består af de tre niche-rejsearrangører Afro-Carribean Travel, Kenzan Tours og Aktivresor – og sammenlagt har vi mange års erfaringer med rejser til hele verden. Vores største mål er at skabe de perfekte rammer for din drømmerejse – vi sørger for kontakten til de lokale arrangører – så I kan trygt læne jer tilbage og nyde de mange indtryk. 

Rejser til Tanzania

Afrika er et stort kontinent, som favner bredt og som har meget mere at byde på, end man lige går og tror. Du kan blandt andet tage på telt-safari i nationalparken Serengeti i Tanzania, som byder på mangfoldigt dyreliv og “the big five” (Løve, leopard, elefant, næsehorn og bøflen). Og så kan du også være heldig at opleve den store migration, hvor millioner af dyr hvert år vandrer fra Tanzania til Kenya – en vandring, der fortæller en historie om et af de ældste og bedst bevarede økosystemer i verden. 

 

Men Afrika, og Tanzania, er også mere end blot safari. Landet byder på mange skønne mad-og vinoplevelser, sammen med kulturelle oplevelser og et rigt folkeliv, som må opleves. Hvis du går med drømme om at bestige Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg mens du er i Tanzania,  så kan denne tur arrangeres gennem Kenzan Travel. 

 

Kenzan Travel har mange års erfaring med safarirejser til i Afrika – og vi er i dag den største svenske safariarrangører. Andre populære rejsemål som vi tilbyder er ture til Kenya og paradisøen Zanzibar. 


Læs meget mere om de mange seværdigheder og rejseprogrammer i Tanzania her. 

Jeep kører gennem en sandørken i Tanzania

Eksotisk rejse til Zanzibar

Hvis du går med overvejelser om at besøge Tanzania, skal du også overveje at tage et smut forbi Zanzibar, som er en del af Tanzania. Zanzibar, der er beliggende i Det Indiske Ocean, er kendt for sine hvide strande, laguner og azurblå hav. Her kan du snorkle, dykke med farverige fisk – og opleve de flotte koralrev – og endda svømme med delfiner.

 

Zanzibar byder altså på en idyllisk ferie, som er fantastisk hvis man vil væk fra stress og jag og hverdagslivet. Desuden er der på Zanzibar også rig mulighed for at opleve den afrikanske charme, lokalbefolkningen og den unikke kultur. Dette gøres blandt andet i byen Stone Town, der har livlige gader med spændende gadekøkkener.

Book din rejse til Zanzibar allerede i dag.

Blæsende sandstrand i Zanzibar

Rejser til Costa Rica

Costa Rica er et land i Centralamerika, som er placeret mellem Nicaragua mod nord og Panama ved den sydlige grænse. Ved Costa Ricas vestkyst findes Stillehavet – og ved nordøstkysten er Det Carabiske Hav. Costa Rica er altså et sandt eksotisk rejsemål, som byder på mange naturoplevelser og er oplagt både til aktive rejser, men også solferie, eller en kombination. Regntiden i Costa Rica løber fra maj-november – men fænomenet ‘Veranillo’ giver tørre dage og solskin i juli måned. 

 

Blandt andet kan I opleve Costa Rica á la carte – en grupperejse med et rejseprogram, der tager jer rundt på Costa Rica. Om du er på udkig efter daseferie eller aktiv ferie, så kan du helt sikkert finde din drømmerejse til Costa Rica i vores udvalg af rejseprogrammer. Dyk ned i Costa Rica og de mange oplevelser og seværdigheder landet byder på her. 

 

Søger du fx en aktiv rejse til Costa Rica? Aktivresor arrangerer nemlig vandring i Costa Rica, som tager jer gennem enestående natur, langs Stillehavskysten og langst floden Rio Savegre. Her tages du gennem tropisk regnskove og storslået natur og mange enorme vandfald – men introduceres også for små landsbyer og får en fornemmelse af det lokale liv og kulturen, som karakteriserer Costa Rica som mere end bare et eksotisk rejsemålJunglen mellem to strande set fra et fugleperspektiv i Costa Rica

Rejser til Sri Lanka

Sri-Lanka er et paradisrejsemål som hvert år får besøg af mange tusinde turister – derfor kommer det heller ikke bag på os at Sri Lanka i 2019 blev kåret som årets rejseland af Lonely Planet.  Ligesom mange andre eksotiske rejsemål kan man opleve Sri Lanka som badeferie med fokus på azurblåt, krystalklart hav og kridhvide strande. Men Sri Lanka byder på meget mere end det – og her kan sagtens skrues op for eventyr og aktivitetsniveauet.

 

Vi arrangerer desuden også grupperejser til Sri Lanka. Fx kan I opleve Det Bedste af Sri Lanka – en rejse, der tager jer gennem Sri Lankas fantastiske rige natur og kulturliv. Her vil I opleve safari i nationalparkerne med stop i verdensarven Sigirya – som er et gammelt fort placeret på toppen af en stejl klippe. På turen besøger I også storbyen Kandy, der ligger på et plateau omkranset af bjerge. Og så vil I også opleve sol og badning i det Indiske Ocean ved byen Mirissa. 

 

På turen kan I blandt andet opleve et rigt dyre- og fugleliv i nationalparken Yala – fx den sjældne leopard, sjakaler og krokodiller.


Læs meget mere om rejser til Sri Lanka her og dyk ned i de mange rejseprogrammer og seværdigheder vi tilbyder på Sri Lanka. Resort i Sri Lanka, landskab og vegetation i forskellige grønne nuancer

Rejser til Seychellerne

Øriget Seychellerne består af 115 øer beliggende i det Indiske Ocean ud for Afrikas østkyst. Det, der kendetegner Seychellerne er dramatiske granitklipper, svajende palmetræer og paradislignende sandstrande, så langt øjet rækker. 

 

Seychellerne er rig på fauna og dyreliv, som du kan opleve i de mange naturreservater og nationalparker, som der er at finde på Seychellerne. For eksempel kan du finde et reservat for kæmpeskilpadder.  Hvis du interesserer dig for fugle, så vil du på Seychellerne også finde et fantastisk fugleliv som bare skal opleves.  Her på siden kan du finde mange pakkerejser til Seychellerne. Fx kan du med Kenzan Travel tage på Ø-hop på Seychellerne.


Læs mere om vores rejser til Seychellerne her. Farvet strandbar bag skilte i forskellige farver på en strand på Seychellerne

Kenya som dit eksotiske rejsemål

Placeret mellem flere at de store afrikanske lande og Det Indiske Ocean er Kenya et af de mest kontrastrige rejsemål. Store tunge sandørkener grænser op til et krystal klart ocean, og bevæger du dig ind i midten af landet tårner sneklædte Mount Kenya op i horisonten. Vælger du Kenya som dit eksotiske rejsemål får du en oplevelse du aldrig glemmer – uanset hvad du har brug for. 

 

En af de største attraktioner i Kenya er The Big Five. Dette er betegnelsen for løven, leoparden, elefanten, næsehornet og den afrikanske bøffel som betragtes som et “must-see” når du er på ferie i Afrika. Hos Kenzan Travel arrangerer vi safarirejser som tager dig helt tæt på de vilde dyr. Men i Kenya er der også rig mulighed for at slappe af, og har du brug for sol og varme tilbyder landet nogle af de flotteste sandstrande og den magiske Victoria sø. 

 

Læs meget mere om vores eksotiske rejser til Kenya her

Savanne i Kenya med Mount-Kenya i baggrunden

Eksotiske rejser til Tobago

Tobago er en del af nationen Trinidad og Tobago som består af to hovedøer, hvoraf Tobago er den mindste. Lillebror rollen gør den dog ikke mindre interessant, for Tobago er kendt for at have nogle af verdens smukkeste strande. De fantastiske strande og det rige undervandsliv gør, at øen er blevet en af de mest populære dykkerdestinationer. 

 

Selvom myten går på, at Tobago var øen hvor Robinson Crusoe trådte i land, så er den bestemt ikke øde. Udover et rigt strandliv, så kan du nemlig opleve en imødekommende lokal kultur og nyde de eksotiske råvarer. Har du brug for at komme helt ned i gear og væk fra en stressende hverdag, så bør du overveje vores rejser til bl.a. Crown Point hvor du får mulighed for at slappe helt af. 

 

Læs mere om vores rejser til Tobago her.

Sandstrand i Tobago med bay-watch tower og blåt vand

Rejser til Barbados

Østaten Barbados tilbyder ligeledes nogle af verdens smukkeste sandstrande. Her finder du en utrolig afslappet stemning, og du kan slappe af til de bløde rytmer af reggae og calypso – de to mest spillede musikgenre på øen. 

 

Barbados lægger op til en helt dag ved stranden. Også selvom, at du ikke har lyst til at slikke sol hele dagen. Når du vælger Barbados som dit eksotiske rejsemål har du nemlig rig mulighed for udforske vandet. Snorkling og dykning med havskildpadder er en populær aktivitet, og langs strandene finder du også et hav af vandsportsaktivitet. Havet er en vigtig faktor på Barbados, og maden tager inspiration i det rige fiskeliv. Er du til fisk og skaldyr så er Barbados dit eventyr. 

 

Læs meget mere om vores rejser til Barbados.

Farvede strandhytter af træ med regnpyt

Bæredygtig turisme med socialt ansvar

Rejseprogrammerne er udviklet således at de bygger på ansvarsfuld og bæredygtig turisme. Og vi benytter os af særligt udvalgte samarbejdspartnere. Her stilles der ligeledes krav til, og spørges ind til, det konkrete arbejde med bæredygitighed, samt turismens fokus på at beskytte den omkringliggende natur, bevare de lokale kulturer – med turisme, som ikke går ud over lokalbefolkningen. 

 

Blandt andet kan du læse denne artikel, der tager udgangspunkt i Kenzan Tours tanker om bæredygtig turisme og socialt ansvar, særligt i rejser i Costa Rica her.