Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Rejser til Tanzania

En rejse til Tanzania indeholder alle ingredienser til den perfekte safariferie

Rejser og safari Tanzania

Tanzania er et østafrikansk land, som særligt er kendt for sine store naturområder og huserer blandt andet det højeste bjerg i Afrika, nemlig Kilimanjaro. Der er altså rig mulighed for at få mange oplevelser, hvis du går med tanker om at opleve Østafrika fra sine bedste sider. 

Hos Kenzan Travel er vi eksperter i rejser til Tanzania og resten af Afrika og kender landet som vores egen baglomme.

Tanzania oplevelser

Tanzania er et land, der byder på mange oplevelser. Alt fra klassiske nationalparker, som kan oplevelses ved safari. Fx det fantastiske økosystem og nationalparken Serengeti, som strækker sig over Tanzania og består af et vulkansk græsland og endeløse sletter, der huserer spændende dyreliv. Blandt andet kan I være heldige at opleve the “big five” (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøflen) på et dyreudkig. 

 

Det er også i Tanzania hvor man finder the great migration – eller den store migration, som er den årlige vandring som millioner af dyr tager på fra Serengeti til Masai Mara-reservatet Kenya.  Med andre ord byder Tanzania på nogle af verdens vidundere, som skal opleves og som er en del af en fortælling om et af de ældste økosystemer på jorden.  Alt dette kan fx opleves fra teltsafari eller vandresafari, hvor I bliver i ét med naturens elementer. 

I Tanzania kan du også opleve andre kendte reservater som Ngorongorokrateret, Tarangire og Lake Manyara, som findes i den nordlige del af Tanzania. Du kan også finde mindre dyrerige reservater som Selous og Ruaha, som er i den sydlige del af Tanzania. 

 

Læs mere om Tanzania i vores

Nogle af vores ture til Tanzania:

Unik safarioplevelse i Tanzania

Du kan blandt andet opleve Tanzania ved at tage på teltsafari. Du kan vælge at tage på teltsafari i enten 4 eller 5 dage. Hvis du har andre ønsker, så kan vi være behjælpelig med at skræddersy netop jeres drømmerejse. 

Her kan du opleve solen gå ned bag akacietræerne, lytte til alle lydene på savannen. Der findes også andre safariprogrammer med forskellige indkvarteringstyper. Tag en snak med os, så skal vi nok planlægge jeres drømmesafari!Kilimanjaro Trekking

Går turen til Tanzania – eller har du en stor drøm om at bestige Afrikas højeste bjerg – så arrangerer vi rejser og trekking op ad Kilimanjaro. Du kan selv vælge om du vil bestige bjerget alene eller i grupper. Vi arrangerer kontakt til guides og overnatninger. Du kan let finde den rute, som passer dit behov – om du foretrækker den lette, ruten med den bedste udsigt, eller den mest krævende.

Andre rejser til Tanzania og Afrika

Vi er eksperter i at arrangere rejser til Afrika, så du kan let kombinere din rejse til Tanzania med andre rejsemål. Du kan også rejse til paradisøen Zanzibar ved Afrikas østkyst og Kenya, som er andre populære rejsemål i Afrika. Leder I efter andre spændende eksotiske rejsemål? Så læs meget mere her om de mange eksotiske rejser vi planlægger hos Kenzan Travel.

Information om rejser til Tanzania

Hvor ligger Tanzania?
Tanzania består både af fastland og øer (som Zanzibar) og kystområdet ligger mod det Indiske Ocean. Tanzania er placeret syd for Kenya og Uganda og nord for Malawi og Mozambique samt øst for Zambia og den Demokratiske Republik Congo.
Visum
Danske statsborgere skal have visum.
Hvilket sprog taler man i Tanzania?
Swahili og engelsk er de officielle sprog, men der tales også bantusprog, og der tales arabisk ved kysten og på øerne.
Betalingsmiddel
Tanzanianske shilling (TZS). For den aktuelle valutakurs henviser vi til https://www.forexvaluta.dk
Tidszone: Hvad er klokken i Tanzania?
+2 timer om vinteren, +1 time om sommeren.
Hvor lang tid tager det at flyve til Tanzania?
omkring 15-16 timer
Læs mere om Tanzania i vores Tanzania-guide:

Du finder alle vores rejser her:

Til ø-elskeren

For opdageren

For den aktive rejsende