Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Kenzan travel

Om os

Vores rejser:
Kenzan Travel har via varemærkerne Kenzan Tours og Afro-Caribbean Travel været virksom som rejsearrangør i mange år og har stor erfaring inden for de rejsemål vi sælger. Vi har oplevet verden og ønsker, at du også skal gøre det.

Fra bryllupsrejser til intensive naturoplevelser

I vores Kenzan-verden er der noget for alle! Er du ude efter unikke steder, som få turister har sat deres fod på, eller leder du efter trygge og velbesøgte rejsemål? Vi kan tilbyde dig præcis det du søger. Safarirejser, eventyrrejser, sol- og baderejser, rejser med naturoplevelser, bryllupsrejser, familierejser, grupperejser og rundrejser – vi har alt det og lidt mere!

Vi har lang erfaring inden for safarirejser i Afrika. Under vores egne rejser der, har vi oplevet det bedste, som Afrika har at tilbyde. Vi ønsker også, at du skal opleve det. Derfor har vi plukket guldkornene ud og skabt et bredt udbud af safarirejser til dette fantastiske kontinent. Vores mest populære rejsemål i Afrika er Tanzania og Kenya i forbindelse med sol og badning på paradisøen Zanzibar. I dag er vi den største svenske safariarrangør i Tanzania.

Engagement og tryghed

Vi ved, at din planlagte lange rejse er vigtig for dig. Vi ved også, at du derfor vil benytte en arrangør, som virkelig engagerer sig og hjælper dig med at skabe din drømmerejse. Og vi ved, at det skal føles trygt at booke. Med vores etablerede og langvarige kontakter verden over slipper du for arbejdet med at finde frem til pålidelige lokale arrangører. Det arbejde har vi allerede gjort.

Bæredygtig turisme og socialt ansvar

Vi arbejder aktivt med bæredygtig turisme og socialt ansvar. Vi ønsker, at lokalbefolkningen på vores rejsemål skal kunne få gavn af turismen. Derfor samarbejder vi så vidt muligt med lokalt ejede arrangører og hoteller, hvor indkomsterne havner i de rigtige hænder. Vi samarbejder også med økoresorter, der drives på en bæredygtig måde. Vær gerne med til at redde regnskove, stoppe krybskytteri, plante skove eller hjælpe forældreløse elefantbabyer. Læs mere om vores arbejde med bæredygtig turisme og socialt ansvar.

Vi ordner din drømmerejse

De færdige programmer, som du finder på vores hjemmeside, er rejser, som vi selv varmt anbefaler. Hvis programmerne ikke rigtigt passer til dine ønskemål, så kontakt os og vi skræddersyr en rejse, så den bliver præcis, som du vil have den.

Kenzan Travel – for en tryg og vellykket rejse!

Der er mange rejseaktører på markedet, og det er ikke altid let for dig som kunde at vælge rigtigt i denne jungle. Der er mange gode grunde til at vælge Kenzan Travel som arrangør til din drømmerejse.

Personlig og professionel service

Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker. Vi er med dig hele vejen, fra det første idé-stadie til du er kommet hjem fra rejsen. Vi bliver først tilfredse med vores arbejde, når du er tilfreds fra start til slut. Hvis der skulle opstå problemer med din rejse, så gør vi alt hvad vi kan for hurtigt at løse dem.

Høj kundetilfredshed

Vores arbejde har afspejlet sig i den respons vi dagligt får fra vores rejsende. 99 % af alle vores rejsende mener, at rejsen svarede til eller overgik deres forventninger. Læs gerne de bedømmelser som vores rejsende lægger på forskellige sider såsom reco.se, eniro og Google+.

Kenzan Travel AB

Kenzan Tours er sammen med Afro-Caribbean Travel og AktivResor en del af virksomheden Kenzan Travel AB og datterselskabet Kenzan Travel Denmark ApS. Det indebærer, at vi kan tilbyde vores rejsende nye rejsemål (mange øer i Vestindien), nye segmenter som aktiv ferie og mere konkurrencedygtige priser, da vi får bedre forhandlingsmuligheder med vores leverandører.

Bæredygtig rejsen og socialt ansvar

Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og socialt ansvar. Vi har et nært samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere på rejsemålene, og ved at de gør hvad de kan for at din rejse skal blive så god som den kan blive. Ved at vi kun benytter lokale hoteller og arrangører bidrager vi også til at pengene havner i de rigtige hænder i de lande du rejser til. Vi samarbejder også med økoresorts, som drives på en bæredygtig måde med fokus på mindsket miljøpåvirkning.

Velkommen hos din rejsespecialist Kenzan Travel!