Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Zanzibar – krydderiøen ved Afrikas østkyst

Price Fra 9.800,- 12 dage
Scroll down

Zanzibar – krydderiøen ved Afrikas østkyst

Fra 9.800,- per person

Vil du også til den varme paradisø Zanzibar, lige som mange andre skandinaver som har opdaget Afrikas skat? Flere og flere taler om krydderiøen ved Afrikas østkyst: Zanzibar! Oplev den vidunderlige ø til en rigtig god pris!

Indkvartering
Vi har fundet frem til fiskeribyen Nungwi på Zanzibars nordspids. Der ligger Langi Langi Bungalows, et familievenligt hotel med perfekt beliggenhed ved siden af Zanzibars absolut bedste strande. Her bor du også helt nær ved byboerne, som stadig hovedsagligt lever af fiskeri.

På Langi Langi bor du i Standard Garden view bungalows inkl. morgenmad. Der er mulighed, mod tillæg, for at opgradere til en bedre værelsestype eller tilføje ekstra nætter.

Vi tilbyder også andre indkvarteringer på Zanzibar. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud.

Aktiviteter
Vær aktiv på stranden eller slap af. Snorkl eller dyk. Mulighederne er uendelige! Vi tilbyder lokale udflugtspakker fra Nungwi, så I kan opleve hele øen på jeres måde.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Departure
  Kastrup København
 • Included
  Al transfer
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Guide
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Afgang
2
Dag 2-11: Zanzibar
Langi Langi bor du i Standard Garden view bungalows inkl. morgenmad. Der er mulighed, mod tillæg, for at opgradere til en bedre værelsestype eller tilføje ekstra nætter.
3
Dag 12: Tid til at tage hjem