Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Barbados, rejse til Barbados

Rejser til Barbados

den caribiske ø med 342 solskinsdage om året

Rejser til fantastiske Barbados

En rejse til Barbados eller Lille England, som øen også kaldes, tiltrækker ikke kun med palmestrande, men også med nationalretten flyvefisk, et rigt forlystelsesliv og de mange hole-in-the-wall-barer, de såkaldte rom-butikker.

En rejse til Barbados tiltrækker med et vidunderligt klima, venlige mennesker, en rolig livsrytme og toner fra reggae og calypso. En rejse til Barbados byder på en kombination af et skønt strandliv, et godt udbud af forlystelser og et godt udvalg af udflugter, som har gjort øen til et populært rejsemål.

Med mere end 50 strande er kysterne omkranset af vidunderlige hvide, glatte strande og i havet kan du snorkle, dykke og svømme med skildpadder. En rejse til Barbados kan selvfølgelig også vies til alle de andre vandaktiviteter, du kan komme i tanke om, endda en tur i en ubåd. På Barbados’ vestkyst er der også et meget vildere hav, som er et yndet tilholdssted for surfere.

Barbados menes at være rommens fødested, og en populær aktivitet er at besøge et af øens tre romdestillerier. Hvis du vil prøve noget lokal bajan-mad på din rejse til Barbados, anbefaler vi, at du prøver cou cou, flyvefisk, roti og deres fiskefrikadeller.

En rejse til Barbados er et godt valg både for dig, der søger både sol og svømning samt aktiviteter.

Læs mere om Barbados i vores Barbados-guide:

Nogle af vores ture til Barbados:

Information om rejser til Barbados

Visum til Barbados
Intet visum er påkrævet
Hvilket sprog taler man på Barbados
Engelsk er det officielle sprog, dog med en stærk lokal dialekt.
Betalingsmiddel og valuta på Barbados
Valutaen hedder Barbados dollar (BBD) og er knyttet til USD.
Tidszone: Hvad er klokken på Barbados
-5 timer om vinteren, -6 timer om sommeren.
Hvor lang tid tager det at flyve til Barbados
Cirka 14 timer fra København.

Oplev Barbados!

Du finder alle vores rejser her:

Til ø-elskeren

For opdageren

For de aktive

Barbados seværdigheder

Herunder er et lille udpluk af, hvad du kan foretage dig, når du rejser til Barbados:

Barbados kyster er omkranset af lange, hvide sandstrande, hvor du kan nyde dovne dage. Det er bedst at svømme på den caribiske side, da den atlantiske side er mere strømførende og er fremragende til windsurfere.

Tag en sejltur

Tag en sejltur på havet og svøm med skildpadder, snorkle eller dyk over rev, tag en sejltur med piratskibet Jolly Roger, hvor du bydes på grill og fest.

Lej en bil på Barbados og kør rundt på den smukke ø

Med sine 2 x 30 mil er Barbados fantastisk til en biltur. At leje en bil er en fin ide til dem, der ønsker at komme rundt på egen hånd. Der er venstrekørsel på øen. Du kan også hyre en taxachauffør til at tage dig rundt på en ø-tur.

Besøg Barbados hovedstad Bridgetown

Hovedstaden Bridgetown er et besøg værd, spis frokost på en af ​​de hyggelige restauranter ved den lille havn eller tag på shoppingtur. Du kan også besøge et romdestilleri; de berømte romvarianter Mount Gay og Cockspur produceres på Barbados.

Besøg Harrison’s Cave

Harrison´s Cave er en fantastisk drypstensgrotte, som ikke bør gå glip af! Et elektrisk tog tager dig dybt ind i grottens forskellige huler og dyb. Her passerer du forbi små søer, og en fantastisk natur udspiller sig for dine øjne.

Og meget meget mere

Tidligere plantagehuse, sukkerrørsmarker, ubåden Atlantis, Flower Forest og meget mere kan ses på Barbados, for ikke at nævne Graeme Hall Nature Sanctuary, som er en bevaret mangrovesump på øen. Her ser du papegøjer, flamingoer og andre fugle, og her kan du nyde naturens ro.

For de livsglade er der masser at vælge imellem: St. Lawrence Gap er et område med mange restauranter, barer og klubber.

Crop Over – karneval på høsttid

Rejser du til Barbados i månedsskiftet juli/august, må du ikke gå glip af Crop Over. Den første mandag i august er der hvert år karneval (Crop Over) på Barbados. Det fejres med karnevalsparade i Bridgetown, hvor tusindvis af dansende og festhungrende mennesker går i byens gader. Farverige karnevalskostumer, pulserende soca- og calypsomusik strømmer fra højtalerne, og feststemningen er høj!

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Barbados?

Det er behageligt varmt året rundt, med en lille kølende brise. Gennemsnitstemperaturen er mellem 25-28 grader celsius, og det gennemsnitlige antal solskinsdage om året er 342.

Regntiden ligger i perioden juni-december, hvor det er varmere og vådere. Regnen kommer normalt i form af kraftige byger om natten/morgenen. Disse er dog som regel korte, og det bliver hurtigt tørt igen.

Vil du vide mere om Barbados?

Barbados geografi

Barbados ligger i den sydlige del af Caribien og er den østligste ø i den caribiske perle af øer. Øen er 34 km lang og 24 km bred og ligger omkring 320 km nordøst for Trinidad. Barbados er ret fladt i den sydlige og centrale del, mens den nordlige del byder på tinder og mere kuperet landskab. Atlanterhavssiden er vild og smuk med fine klippeformationer og dønninger, der ruller ind mod kysten. Hovedstaden hedder Bridgetown.

Befolkningen på Barbados

Barbados har lidt over 286.000 indbyggere, hvoraf omkring 70% er sorte slaveefterkommere, som nedstammer fra de slaver, som blev bragt til sukkerplantagerne i løbet af det 17. og 18. århundrede. De resterende 30 % er en blanding af immigranter fra USA, Canada og Mellemøsten.

Prisniveau

Frokost er fra 75 kr., middag fra 150-200 kr., øl omkring 15 kr., et glas vin omkring 40 kr. Lokal bajan-mad er billigere, såsom doubles til omkring 15 kr. (en slags pitabrød med kikærtepuré, som er en populær spise til morgenmad), og en buffet med kylling, kartofler m.m. koster omkring 45 kr.

Elektricitet

110 volt

Læs mere om Barbados i vores Barbados-guide: