Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Bougainvillea Beach Barbados

Price Fra 15.950,- 10 nætter
Scroll down

Bougainvillea Beach Barbados

Fra 15.950,- per person

Bougainvillea Beach Resort, beliggende på Barbados sydkyst ved den hvide strand Maxwell Beach, opfylder din drøm om Caribien. Her gearer du ned og lader den caribiske sol og den venlige atmosfære omfavne dig. Bougainvillea Beach Resort er et godt valg for dig, som ønsker at kombinere dovne dage ved stranden eller poolen med nogle af alle de aktiviteter, der tilbydes på hotellet.

Flyrejsen til Barbados sker via en europæisk storlufthavn.

Bougainvillea Beach Resort er beliggende på sydkysten med en behagelig afstand til nogle af de mest populære attraktioner på Barbados som eksempelvis byen Oistins, der er kendt for sit fiskemarked. Det er også nær ved St Lawrence Gap, som har nogle af Barbados mest hippe restauranter. Hotellet passer til dig, som ønsker at kombinere dovne dage på stranden med sjove aktiviteter på hotellet eller på øen.

Hotellet tilbyder alle mulige slags vandsport, motionsrum, spa med mere. For børnefamilien er der en børneklub, en legeplads og et legerum. Tag ud og opdag alle seværdigheder og udflugter der findes på Barbados.

Læs mere om hotellet: Bougainvillea Beach Resort

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

Bemærk venligst, at en lokal turistskat på 4,50 – 9,95 US dollars per værelse og nat skal betales lokalt, gælder for alle hoteller i Barbados.

 • Destination
 • Included
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Lokal repræsentant
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Flyskatter
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen