Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Rejser til Costa Rica

Rejser til Costa Rica

Et fantastisk smukt land med en betagende natur, vulkaner og varme kilder

Skønne rejser til Costa Rica

Costa Rica er et land beliggende i Centralamerika mellem Nicaragua mod nord og Panama mod syd – ved vestkysten findes Stillehavet og ved den nordøstlige kyst finder man Det Caribiske Hav. Her er hovedstaden San José. 

Landet er kendt for sin fantastiske biodiversitet, samt vulkaner og vandfald. Når du rejser til Costa Rica får du et ægte eksotisk mekka. Derfor tiltrækker Costa Rica hvert år mange nysgerrige økoturister. Det skyldes også at Costa Rica er et af de lande, der var først ude med at satse på bæredygtig økoturisme. Du kan læse meget mere om Costa Rica og det generelle vigtige fokus på bæredygtig turisme her.  Costa Ricas seværdigheder: Hvad skal man se i Costa Rica?

Oplev Costa Rica á la carte eller oplev Costa Ricas juveler. Hvis du leder efter en mere aktiv rejse til Costa Rica arrangerer vi gennem AktivResor vandreture til Costa Rica. Costa Rica er altså mere end “bare” eksotisk rejsemål og alt efter dit behov, kan vi arrangere og skræddersy lige præcis den rejse du ønsker.  

 

Hvis I overvejer vandretur i Costa Rica, så vil I her blive introduceret for de fantastiske kontraster og biodiversitet som landet favner. På denne guidede vandretur kommer I gennem tropiske regnskove, langs Stillehavskysten og langs floden Rio Savegre. Her vil I blive mødt af en storslået natur såsom enorme vandfald og skyskove – eller tågeskove, som de også kaldes – men også lokale samfund og unikke kulturer. 

 

Udover at det er et must at besøge hovedstaden San José, så bør du ikke gå glip af en tur til Monteverde – det er her du finder den meget smukke grønne tågeskov.

I kan også vælge at opleve Costa Rica fra mountainbike og tage på vaskeægte cykeleventyr, som strækker sig over 200 km gennem Costa Ricas natur med forskellige spændende aktiviteter undervejs. Læs mere om mountainbiketur i Costa Rica her. 

Du kan også let kombinere din rejse til Costa Rica med et besøg i andre lande eller østater. Se vores mange andre eksotiske rejsemål her.

Nogle af vores ture til Costa Rica:

Information om Costa Rica

Hvor ligger Costa Rica?
Costa Rica ligger i Centralamerika mellem Nicaragua og Panama med kyster til både Stillehaven og Det Caribiske Hav.
Skal man bruge visum for at komme til Costa Rica?
Rejse til Costa Rica kræver ikke visum
Hvad taler man i Costa Rica?
Det officielle sprog er spansk. I Puerto Limón, på den caribiske kyst, tales der også engelsk.
Betalingsmiddel: Hvad betaler man med i Costa Rica?
Valutaen i Costa Rica hedder colón. For den aktuelle valutakurs henviser vi til XXX
Tidszone: Hvad er klokken i Costa Rica?
-6 timer om vinteren, -7 timer om sommeren.
Hvor lang tid tager det at flyve til Costa Rica
Det tager omkring 15 timer at flyve til Costa Rica.

Du finder alle vores rejser her:

Til ø-elskeren

For opdageren

For den aktive rejsende