Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Costa Rica – fra regnskov til strand

Price Fra 21.800,- 14 nætter
Scroll down

Costa Rica – fra regnskov til strand

Fra 21.800,- per person

Costa Rica er et sandt paradis for naturelskere og eventyrlystne rejsende. Landet byder på en utrolig mangfoldighed af oplevelser, fra de frodige regnskove til de smukke strande. Her kan du nyde sol og bad både i Karibien og Stillehavet. Tag på en vandretur i Monteverde Cloud Forest Reserve og oplev den utrolige biodiversitet, eller besøg Arenal Volcano National Park og se den aktive vulkan. Costa Rica er også kendt for sit rige dyreliv, så tag på en bådtur i Tortuguero National Park og se de truede havskildpadder. Uanset hvad du leder efter, vil Costa Rica ikke skuffe dig.

Dette indgår i rejsen til Costa Rica

 • Fly Skandinavien−San José t/r på økonomiklasse
 • Alle fly- og hotelskatter.
 • Indkvartering 14 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad. Opgrader til 4* eller 5* mod pristillæg
 • Al transfer. Transporter mellem byerne foregår med minibus uden guide.
 • Nedenfor et program med guidede aktiviteter inkl. entré, transfer og leje af udstyr.
 • Måltider i henhold til programmet.
 • Engelsktalende guider.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Al transfer
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Transport mellem færger og hoteller
1
Dag 1: Velkommen til Costa Rica
Vores lokale arrangør byder jer velkommen i lufthavnen, overleverer eventuelle rejseplaner og tager jer til jeres hotel i San José.

Indkvartering: Hotel Colonial 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Park Inn by Radisson 4* eller tilsvarende.
2
Dag 2: Caribiens farver
Vores afgang fra San José starter mellem kl. 6 og 7 om morgenen. Turen går med airconditionerede busser (delt med andre turister), og på rejsen har I en tosproget og naturkyndig guide med. I kører gennem Braulio Carrillo nationalpark, som tilbyder fantastisk udsigt og smuk natur. Der gøres et stop til morgenmad, og derefter fortsætter turen forbi bananplantagerne, indtil vi når havnen. Her går I ombord på en overdækket båd, som via Tortuguegos kanaler tager jer til lodgen, ankomst ca. kl. 13:00. I bliver budt velkommen på lodgen med en forfriskende cocktail, får tildelt jeres værelser, og guiden informerer om eftermiddagens valgfrie udflugter (omkostninger pålægges).
Om eftermiddagen har I mulighed for at udforske Tortuguero sammen med en guide. Under besøget lærer I mere om den lokale befolknings livsstil. Efter besøget og fri tid til egne udforskninger går I tilbage til lodgen ad stien langs stranden (hvis vejret tillader det). Om aftenen nyder I middagen på restauranten ved stranden.

Indkvartering: Hotel Laguna Lodge eller tilsvarende, alternativt Hotel Pachira Lodge 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad, madpakke og aftensmad.
3
Dag 3: Den forbløffende caribiske kyst
I løbet af dagen tager I, sammen med en naturkyndig guide, en bådtur langs floder, der er kantet af raffiapalmer. Her er brøleaber, kapucineraber, grønne leguaner og tropiske fugle. Hold øje med hvide Egret-hejrer og Montezuma-oropendolas fuglenes fantastiske reder. Resten af dagen er fri til egne aktiviteter, såsom at bade i lodgens pool eller nyde de tropiske blomster i haven.

Indkvartering: Hotel Laguna Lodge eller tilsvarende, alternativt Hotel Pachira Lodge 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad, madpakke og aftensmad.

OBS! Indgangen til Tortuguero nationalpark er ikke inkluderet. Aktiviteter kan ændres afhængigt af hotellernes drift. Al service og alle aktiviteter deles med andre turister. "Jungle Wake-up" turen (kl. 05:00) er ikke inkluderet.
4
Dag 4: Fra Tortuguero til Arenal
Efter morgenmaden tager I til Guapiles, hvor I nyder en lækker frokost, og derefter får I transfer videre til Arenal vulkanområdet. Resten af dagen er fri til egne aktiviteter.

Indkvartering: Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og madpakke.
5
Dag 5: Nyd Fortunas hemmeligheder
Denne dag vælger I en valgfri halvdagstur i Fortuna-området, se alternativerne nedenfor. En engelsktalende guide henter jer i lobbyen og tager jer derhen. Efter aktiviteten vender I tilbage til hotellet i Fortuna. Dette inkluderer: Halvdagstur i La Fortuna-området, transport, guide og eventuel adgang eller udstyr.

Indkvartering: Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og madpakke.

Du finder de aktiviteter, du kan vælge imellem denne dag, under punkt 13 nedenfor.
6
Dag 6: Fortuna-området
Dagen tilbringer I på egen hånd. I kan udforske området, hotellets faciliteter eller tage en valgfri aktivitet i Fortuna-området (ikke inkluderet i prisen).

Indkvartering: Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og madpakke.
7
Dag 7: Den fantastiske sky skov
Efter morgenmaden fortsætter I til jeres næste destination - Monteverde. I bliver hentet i lobbyen af chaufføren, som kører jer til Arenal-søen, undervejs har I en fantastisk udsigt over søen og vulkanen. Ved ankomsten går I ombord på en pontonbåd, som tager jer over søen til den lille by Rio Chiquito, bådturen tager ca. 30-40 minutter, og I kan se forskellige fugle, pattedyr og ved klart vejr fine udsigter over vulkanen undervejs. Når I når Rio Chiquito, tager I en kort pause, inden I fortsætter til hotellet i en minibus. Efter indtjekning kan I udforske området på egen hånd.

Indkvartering: Monteverde Rustic Lodge 3*, alternativt Hotel Poco a Poco 4* eller tilsvarende indkvartering.
Måltider: Morgenmad.
8
Dag 8: Hemmelighederne i Sky-skoven
I dag kan I tage på en valgfri halvdagstur i området, se alternativerne nedenfor. I bliver hentet af en engelsktalende guide, som tager jer derhen, og efter turen vender I tilbage til hotellet i Monteverde og tilbringer resten af dagen på egen hånd. Dette inkluderer: Halvdagstur i Monteverde-området, transport, guide og eventuel adgang eller udstyr.

Indkvartering: Monteverde Rustic Lodge 3*, alternativt Hotel Poco a Poco 4* eller tilsvarende indkvartering.
Måltider: Morgenmad

Du finder de aktiviteter, du kan vælge imellem denne dag, under punkt 14 nedenfor.
9
Dag 9: Velkommen til Stillehavet!
Efter morgenmaden tjekker I ud og tager en minibus til Samara. Nu venter dejlige dage ved havet!

Indkvartering: Hotel Giada 3*, alternativt Hotel Nammbu 4* eller lignende indkvartering.
Måltider: Morgenmad.
10
Dag 10-13: Samara
Ledige dage til at nyde på stranden eller på hotellet, hvor der blandt andet er to pools, jacuzzi og en frodig have.

Indkvartering: Hotel Giada 3*, alternativt Hotel Nammbu 4* eller lignende indkvartering.
Måltider: Morgenmad.
11
Dag 14: Tilbage til San José
Overførsel med minibus til San José. Efter indtjekning er resten af dagen fri til egne aktiviteter i hovedstaden.

Indkvartering: Hotel Colonial 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Park Inn by Radisson 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad.
12
Dag 15: Hjemrejse
Det er tid til at tage hjem. På det aftalte tidspunkt vil I blive hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for jeres fly hjem. I rejser om natten og er tilbage hjemme næste dag.

Måltider: Morgenmad
13
Valgfri ture i Fortuna-området - dag 5
Alternativ 1: Arenals vulkanpark
Oplev en enestående udsigt over Arenalvulkanen på en stille vandring langs foden af "ildbjerget". Vandringen begynder ved vulkanens aktive side, som fører jer gennem skoven og over nyligt stivnede lavastrømme, og derefter til den ødelagte del, som nu langsomt er ved at komme sig. Vi kommer så tæt på som 500 meter fra aktive lavastrømme under denne cirka tre timer lange vandring. Anbefalet udstyr: vandresko, solcreme, hat og kikkert.
Dette inkluderer: transport, guide og indgang.
Varighed: cirka tre timer.

Alternativ 2: Guidet vandring til La Fortuna-vandfaldene.
Det mere end 70 meter høje vandfald ligger i en spektakulær regnskov og er en attraktion, man ikke må gå glip af, når man er i La Fortuna. Her er der et rigt dyre- og planteliv. Den medfølgende guide på vandringen kan pege på alle de vigtige seværdigheder i området, og I har en vidunderlig udsigt over det smukke vandfald fra udsigtspunktet. I kan gå ca. 300 m op ad en stejl, men sikker sti for at komme tættere på vandfaldet. Det er muligt at bade i floden, men ikke tæt på vandfaldet. Denne vandring kræver en vis kondition. Anbefalet udstyr: behageligt tøj, vandrestøvler eller tennissko, kikkert, kamera, solcreme, insektspray, badetøj og håndklæde, regntøj.
Dette inkluderer: transport, guide og indgang.
Varighed: cirka tre timer.

Alternativ 3: Athica Canopytur
Efter velkomst vil I få hjælp til at tage udstyret på og en sikkerhedsgennemgang af vores professionelle, certificerede og tosprogede guider. Nyd den spændende flyvetur, der er i alt ca. 3 km lang. I starter ved et 13 m højt tårn og glider ned ad 8 kabler (lavet af galvaniseret rustfrit stål) med længder fra 80 m til 750 m og med en gennemsnitshøjde på 38 m. Tophastigheden er 60 km/t! De 14 platforme er strategisk placeret på forskellige højder, så I kan se regnskoven fra forskellige vinkler og få mulighed for at tage perfekte billeder af det fantastiske landskab. Anbefalet udstyr: Let tøj, tennissko og lange bukser.
Dette er inkluderet: Transport, guide og lejet udstyr.
Varighed: cirka fire timer.

Alternativ 4: Søpindsvin og fugle
Søpindsvinene er et symbol på Costa Ricas dyreliv! Disse små og grasiøse dyr er søte med et evig smil som gjør at de alltid ser glade ut, ingenting stresser dem. Vi håper du vil bli med på en kort tur gjennom skogen i et forsøk på å finne søpindsvin. På den spesielle stien du følger - tilpasset hele familien - ser man vanligvis de små, grønne pattedyrene selv om de prøver å smelte inn i vegetasjonen, våre guider vet hvordan man finner dem. Du kan også se flere fantastiske planter og lære bemerkelsesverdige ting om dem. Takket være vegetasjonstypen kan du også se mange forskjellige typer fugler. Anbefales for deg som elsker søpindsvin og fugler! Last kameraet og vær klar til å ta fantastiske bilder! Anbefalt utstyr: Lett og behagelig klær, fottøy, kikkert, kamera, solkrem, insektsmiddel og eventuelle regnklær.
Dette er inkludert: transport, guide og inngang.
Varighet: cirka fire timer.

Alternativ 5: Rafting på Sarapiqui-floden.
I regnskovens lavland, med en fantastisk udsigt over fugle og frodige junglelandskaber, er denne del af Sarapiqui-floden perfekt til alle niveauer af rafting, fra begyndere og familier til eksperter. De krystalklare farvande og de 2 ½ times actionfyldte klasse II og III strømfald langs den 14 km lange strækning vil give en uforglemmelig oplevelse for alle raftingentusiaster. Turen slutter ved Family Sibajas ejendom, hvor du har mulighed for at tage et bad og skifte tøj, inden du spiser en typisk landlig frokost på Soda Marielos. Anbefalet udstyr: Badetøj, håndklæde, sandaler, tøjskifte, behageligt tøj, solcreme, insektspray.
Dette inkluderer: Transport, guide, udstyr og frokost.
Varighed: Cirka fire timer.
Bemærk! Der er en ekstra omkostning på cirka 200 DK pr. person for denne mulighed.
14
Valgfri ture i Monteverde - dag 8
Alternativ 1: Hængebroerne
Vandre langs de berømte hængebroer i Monteverde, en kombination af hængebroer og platforme højt oppe blandt trætoppene. Under denne tur kommer I tæt på de trælevende dyr, og I får et ordentligt indblik i hemmelighederne i regnskoven. Anbefalet udstyr: Let tøj, vandresko, solcreme, solbriller, hat og kamera.
Dette inkluderer: Transport, guide og indgang.
Varighed: Cirka tre timer.

Alternativ 2: Besøg El Trapiche sukkerrør plantage.
Trapiche er det spanske ord for sukker. Denne rundtur ledes af en lokal familie, som vil lære jer mere om Costa Ricas kultur. Udover besøg på et sukkerraffinaderi, vil I også se, hvordan kaffe produceres og lære mere om andre afgrøder, som traditionelt dyrkes i området. Anbefalet udstyr: Let tøj, vandresko, solcreme, solbriller, hat og kamera anbefales.
Dette inkluderer: Transport, guide og indgang.
Varighed: Cirka fire timer.

Alternativ 3: Don Juan Kaffetur.
Denne rundtur ledes af en lokal familie og anses for at være en af de bedste guidede ture i Costa Rica. Under denne underholdende tur vil I lære mere om, hvordan kaffe dyrkes og forberedes. I vil også lære mere om områdets traditioner. Anbefalet udstyr: Let tøj, vandresko, solcreme, solbriller, hat og kamera.
Dette inkluderer: transport, guide og indgang.
Varighed: cirka tre timer.

Alternativ 4: Canopy Tour
Denne canopytur er designet til at beundre den spektakulære udsigt over bugten og også opdage flora og fauna. De 16 kabler er fra 15 m op til 410 m lange. Et af tårnene er 50 m højt med en fantastisk 360 graders panoramaudsigt, der giver dig mulighed for at beundre Nicoyabugten og dele af Monteverdes regnskovsreservat. Regnfrakker er tilgængelige i tilfælde af regn, og en ekspertguide med flere års erfaring følger med. Anbefalet udstyr: Vandresko, let tøj, insektspray og kamera.
Dette inkluderer: transport, guide og lejet udstyr.
Varighed: cirka fire timer.