Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Rejser til Sri Lanka

Fantastiske rejser til Sri Lanka

Sri Lanka blev kåret som årets rejseland i 2019 af Lonely Planet – og vi forstår godt hvorfor. Sri Lanka byder ikke kun på hvide strande og paradislignende tilstande, her findes også krydderi- og teplantager, storartede kulinariske oplevelser, rigt folkeliv og kultur, jungler og flotte udsigter. Her findes altså stor variation af oplevelser for både den eventyrlystne eller den naturlystne. Med rejser til Sri Lanka er du sikret fantastiske oplevelser! 

Seværdigheder på Sri Lanka

Det tager kun en dag at køre fra den ene ende af Sri Lanka til den anden, hvilket betyder at I relativt hurtigt kan opleve de mange facetter øen byder på. Her er mange kulturhistoriske skatte, der gemmer på tusinde år gamle historie. 

Dette mangeartede land har altså masser af seværdigheder, blandt dem de seks steder som er valgt til verdenskulturarv af UNESCO og faunaen inkluderer mere end 233 fuglearter (33 endemiske), 171 reptilarter, 244 sommerfuglearter og 120 forskellige typer af guldsmede. 

Oplev det bedste af Sri Lanka, et rejseprogram, der tager jer gennem Sri Lankas fantastiske natur og deres rige kulturliv. Nogle af højdepunkterne for turen er et besøg på et elefantcenter og safaritur i nationalparkerne med besøg i byerne Sigiriya og Kandy. Her er det også muligt at bade i Det Indiske Ocean. En helt unik oplevelse du sent vil glemme. 

Opdag Sri Lanka med Kenzan Travel

Ønsker du at udforske Sri Lankas mange tusinde år gamle kultur, eller søger du store naturoplevelser? Vil du tage familien med på en dejlig solferie eller tage din nye partner med på en romantisk bryllupsrejse? Vi arrangerer flere forskellige rejser til Sri Lanka, både grupperejser og individuelle rejser med egen guide og chauffør. Vi benytter os af lokale, engelsktalende guider. 

Ønsker du en rejse, der kombinerer kultur, natur og solferie? Kombiner gerne en rundrejse i Sri Lanka med afslapning ved landets egne smukke strande, eller flyv videre til Maldivernes paradisøer. Du kan gå på opdagelse i de andre eksotiske rejsemål som Kenzan Travel tilbyder her. 

 En rundrejse i landet er altså en rejse fyldt med oplevelser. Du finder vores rejsepakker til Sri Lanka her. Ud over de færdige programmer tilbyder vi også skræddersyede rejser til Sri Lanka. Kontakt os angående dine ønsker, så udarbejder vi et rejseforslag til dig. Sri Lanka består af en meget gæstfri befolkning, der vil tage imod dig med åbne arme. Så en tur til Sri Lanka er det hele værd.

Nogle af vores ture til Sri Lanka:

Godt at vide om rejser til Sri Linka

Hvor ligger Sri Lanka?
Sri Lanka befinder sig i Det Indiske Ocean, syd for Indien.
Hvornår skal man rejse til Sri Lanka?
Man kan altid rejse til Sri Lanka. Der findes dog perioder, hvor der er mindre regnskyl end andre. De tørreste periode på nord-og østkysten strækker sig fra april til september. I højlandet, vestkysten og sydkysten er det tørrest fra december-marts.
Visum
Visum er påkrævet ved indrejse til Sri Lanka. Den nemmeste måde er at ansøge om et elektronisk visum (ETA) online på http://www.eta.gov.lk/slvisa før afrejse. En visumansøgning koster $35 og varer i 30 dage. Visummet er gyldigt for to indrejser til Sri Lanka. Du kan også henvende dig til Sri Lankas ambassade, hvor du også kan henvende dig, hvis du ønsker at blive længere end 30 dage.
Hvilket sprog taler man på Sri Lanka?
Singalesisk og tamil er officielle sprog, der tales engelsk
Betalingsmiddel
Srilankansk rupi
Tidszone: Hvad er klokken på Sri Lanka?
+3 timer 30 min - når klokken er 10 i Danmark er den 13.30 i Sri Lanka.
Hvor lang tid tager det at flyve til Sri Lanka?
Med direkte fly tager det omkring 9 timer og 45 minutter at flyve til Sri Lanka.

Sri Lanka

Du finder flere dejlige rejser til Sri Lanka på vores svenske side.

Du finder alle vores rejser her:

Til ø-elskeren

For opdageren

For de aktive