Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Kenzan travel

Om virksomheden

KENZAN TRAVEL

Består af de tre niche-rejsearrangører Afro-Caribbean Travel, Kenzan Tours og Aktivresor. Vores vision er at være førstevalget for jer som leder efter specielle rejser, ægte erfaringer eller en aktiv ferie. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og socialt ansvar.

Kenzan tours

Virker hovedsagligt i Afrika og Centralamerika. Personlig og professionel service, høj kompetence og en stor kundetilfredshed kendetegner Kenzan Tours. De mange stamkunder som findes vidner om, at der er gode grunde til at vælge Kenzan Tours som din arrangør.

Besøg hjemmesiden

Afro-Caribbean Travel

Er Ø-Eksperten i familien og tilbyder rejser til ført og fremmest Caribien og Det Indiske Ocean. Produkter som ø-hopning, karneval, danserejser og kulinariske rejser er en smagsprøve på de specialrejser der tilbydes.

Besøg hjemmesiden

Aktivresor

Tilbyder aktiv ferie på eksotiske destinationer. Et udpluk af rejser der tilbydes er træningsrejser, yoga, eventyr, vandring og cykling. Virksomheden virker i et hurtigtvoksende segment med øget efterspørgsel.

Besøg hjemmesiden