Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Stopover i Doha, en nat på strandhotel

Price Fra 1.170,- 1 nat
Scroll down

Stopover i Doha, en nat på strandhotel

Fra 1.170,- per person

Begynd din rejse ved at gøre din mellemlanding i Doha til et spændende besøg i Qatar. Under denne rejse vil du bo i luksuriøs strandnær indkvartering med adgang til Doha Sands Beach, et familievenligt tilflugtssted langs den solrige West Bay-kyst. Du vil også have tid til at deltage i en guidet tur og opdage alle Dohas seværdigheder, inden du afslutter dit besøg i Qatar.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Qatar
Ankomst til hovedstaden Doha, hvor transfer venter dig til det valgte hotel.
Overnatning:
By: Crowne Plaza Doha West Bay inklusive morgenmad (5*), eller tilsvarende standard.

Dag 2 – Opdag Doha
Start dagen med en tidlig morgenmad. Når I har tjekket ud fra hotellet, er det tid til at udforske Doha. I kan efterlade jeres bagage på hotellet under udflugten. Udflugten starter kl. 8.30, og I mødes på et forudbestemt angivet sted.
Din udflugt begynder på Museum of Islamic Art, en ikonisk bygning beliggende ved Dohas Corniche, designet af den berømte arkitekt I. M. Pei. Du får mulighed for at beundre dette arkitektoniske mesterværk og den panoramiske udsigt over Dohas imponerende skyline.

Rejsen fortsætter til Katara Cultural Village, Qatars største og mest alsidige kulturprojekt. Her finder du en smuk amfiteater, koncertsal, udstillingsgallerier og smukke haver. Du vil også besøge Katara-moskéen og den gyldne moské, før du går gennem de klimatiserede udendørs gange til Galeries Lafayette, hvor du kan shoppe toldfrit, hvis du ønsker det.

Næste stop er Pearl-Qatar, en tidligere perledykningssite i Qatar. Pearl-Qatar er en kunstig ø med luksuriøse boliger og villaer, eksklusive butikker, hoteller og fine restauranter. Beundre superyachterne, mens du går langs småbådshavnen, trendy butikker og luksusbilsforhandlere i en atmosfære inspireret af Mellemøstens og Middelhavets arkitektur.

Den guidede tur afsluttes med en gåtur gennem den livlige Souq Waqif, hvor du kan opleve byens pulserende kulturarv. Du vil besøge falkemarkedet og et falkhospital (et af de største i Mellemøsten), måttemarkedet, guldsouken, kunst- og kunsthåndværkssouken og meget mere i dette eklektiske centrum for tradition og handel.
Turen varer cirka 4 timer.

Vi anbefaler, at du afslutter din dag med en meze-aften et sted i souken, inden du fortsætter til lufthavnen. Vi hjælper gerne med restaurantanbefalinger.

Bemærk: Dette er kun et forslag til både indkvartering og udflugt. Vi har et stort udvalg af hoteller. Der er også mange muligheder for udflugter.

Eksempler på andre byhoteller: Al Mirqab Butique Hotel, Alwadi by M , Park Hyatt Doha
Eksempler på andre strandhoteller: Sharq Village & Spa, Waldor Astoria Lusail

Eksempler på andre aktiviteter: Ørkenudflugt, golf, shopping, underjordisk temapark med over 30 forlystelser og attraktioner, kanotur, besøg i Desert Falls Water and Adventure Park, prøv kitesurfing, mm.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

1 nat
 • Destination
 • Departure
  København
 • Included
  Guide
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Transport mellem færger og hoteller