Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Rejser til Seychellerne

-hvis du leder efter et ufordærvet tropisk paradis!

Rejser til Seychellerne byder på kridhvide tropiske strande

Vores rejser til Seychellerne er drømmen for dig, der ønsker sol, uberørte strande med kridhvidt sand, turkisgrønt varmt hav, friske frugter og en venlig befolkning. Men på Seychellerne er der også meget for den mere aktive rejsende.

Udforsk afsides turkisfarvede bugte indrammet med rosaglitrende kampesten. Eller hop en tur i vandet og svøm side om side med de store havskildpadder. Tag en tur ud i de frodige grønne regnskove, hvor du kan opleve det gamle og truede Coco de Mer-træ som er et af Seychellernes store varemærker. 

Leder du efter et ufordærvet tropisk paradis langt fra hverdagens slid og slæb, så er en rejse til Seychellerne definitivt hvad du leder efter!Opdag Seychellernes skønne øer med Kenzan Travel

Besøg en eller flere af de skønne øer Mahé, Praslin eller LaDigue. Rejser til Seychellerne med Kenzan Travel byder på fantastisk natur, afsondretheden, ø hop og afslapning.

Seychellerne er et skønt eksotisk rejsemål, hvor du har mulighed for at opleve de mange eventyr havet byder på. Uanset om du er til snorkling, kajak eller fisketur bliver du mødt af et vildt havliv som er unikt for paradisøerne. 

Du kan snildt tage en hel dag ved strandbredden, men hvorfor ikke også udforske Seychellerne til båds. Vi arrangerer både halve- og heldagsture i sejlbåde hvor du får et unikt syn på øerne ude fra det turkisgrønne vand.Vores rejser til Seychellerne

På Seychellerne er der ikke kun et vildt dyreliv på havet, men også på land. Fugleinteresserede kan nyde et fantastisk fugleliv, og et besøg til Curieuse Island byder på et spændende ophold ved det lokale reservat for kæmpeskildpadder. De vilde liv på landet udforskes nok bedst i den frodige nationalpark kaldet Vallée de Mai, eller når du bestiger Seychellernes højeste top på Morne Seychellois. 

En rejse til Seychellerne tilbyder ganske enkelt noget for alle! Herunder kan du se de rejser til Seychellerne som du kan opleve med Kenzan Travel.Læs mere om Seychellerne i vores Seychellerne-guide:

Nogle af vores ture til Seychellerne:

Information om rejser til Seychellerne

Hvorfor rejse til Seychellerne?
Fordi du drømmer om uberørte stande med blåt hvidt sand, turkisgrønt hav og smuk natur. Fordi du går et uforglemmeligt eventyr rigt dyreliv på land og på vand, og fordi at du kan opleve en lokale kultur helt tæt på.
Hvor ligger Seychellerne?
Øgruppen Seychellerne ligger i Det Indiske Ocean ud for Afrikas østkyst.
Visum
Der kræves ikke visum for danske statsborgere
Hvilket sprog taler man på Seychellerne
På Seychellerne er engelsk det officielle sprog, men her tales også kreolsk.
Betalingsmiddel og valuta på Seychellerne
Seychellerne Rupee (SCR). For den aktuelle valutakurs henviser vi til FOREX
Tidszone: Hvad er klokken på Seychellerne
+3 timer i dansk vintertid, +2 timer dansk sommertid.
Hvor lang tid tager det at flyve til Seychellerne
Cirka 13-14 timer

Seychellerne seværdigheder

Seychellerne er et ægte paradis, som de store turistmængder endnu ikke har fået øjnene op for. 

Oplevelserne omfatter kridhvide strande, hvor der altid er masser af plads, et fantastisk liv under vandet samt mange muligheder for at udforske en unik og uspoleret natur.

Seychellerne har 115 øer, men de fleste rejsende vælger at bo på hovedøerne Mahé, Praslin og La Digue. Det er også muligt, at udforske flere af øerne på din rejse ved at lave ø hop rundt i landet. 

Uanset hvor du er, har du nem adgang til det smukke vand i Det Indiske Ocean.En af verdens smukkeste rejsedestinationer

Det, der tiltrækker mange mennesker til Seychellerne, er øernes uspolerede natur og strandene, som ikke findes meget smukkere i verden. På Praslin finder du f.eks. Anse Lazio, som flere gange er blevet kåret som verdens smukkeste og mest romantiske strand. Strandene gør også, at Seychellerne er så populært et rejsemål for bryllupsrejsende. 

Seychellerne tiltrækker også folk, fordi det er et sikkert og trygt rejsemål. Kriminaliteten er lav, og der er ingen smitsomme sygdomme eller farlige dyr. Det eneste, du skal gøre, er at tage af sted og nyde det!Seychellerne er meget mere end bare ren afslapning

Selv om Seychellerne er det perfekte rejsemål for en afslappende solferie, er der også plads til dem, der ønsker mere end blot strandliv.

Ud over snorkling og dykning i topklasse, byder øerne på en række aktiviteter for hele familien. Der er bl.a. mulighed for at vandre i regnskoven, besøge naturreservater, leje cykler, tage på bådture til andre øer, ride og spille golf.En perfekt kombination med en safarirejse

Seychellerne fungerer rigtig godt i kombination med en safarirejse. På den måde får du både eventyr og en god solpause. Se eventuelt vores safarirejser til Tanzania og til Kenya hvis du er interesseret i at opleve både det vilde afrikanske dyreliv og have en skøn ferie på paradisøerne. 

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at skræddersy netop din drømmerejse!


Du finder alle vores rejser her:

Til ø-elskeren

For opdageren

For den aktive rejsende