Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Rejser til Seychellerne

-hvis du leder efter et ufordærvet tropisk paradis!

Opdag Seychellerne med Kenzan Travel

Opdag de smukke omgivelser på Seychellerne med Kenzan Travel. Vores rejser til Seychellerne er for dig, som drømmer om sol, uberørte strande med kridhvidt sand, turkisgrønt varmt hav, friske frugter og en venlig befolkning. 

Så hvis du leder efter et ufordærvet tropisk paradis langt fra hverdagens slid og slæb, så er en rejse til Seychellerne definitivt hvad du leder efter!

Der er meget at se på Seychellerne, og det handler derfor om at planlægge sin tid ordentligt. Hos Kenzan Travel står vi klar til at hjælpe dig med at planlægge den perfekte rejse! Læs med her og se hvordan din første uge på Seychellerne kan se ud. 

Nogle af vores ture til Seychellerne:

Bo på en af hovedøerne Mahé, Praslin eller La Digue

Seychellerne har 115 øer, men de fleste rejsende vælger at bo på hovedøerne Mahé, Praslin og La Digue. Det er også muligt, at udforske flere af øerne på din rejse ved at lave ø hop rundt i landet.

Seychellernes bedste seværdigheder

Seychellerne er en af verdens smukkeste rejsedestinationer, som de store turistmængder endnu ikke har fået øjnene op for. Det er et ægte paradis, som byder på mange spektakulære seværdigheder:

Oplev Seychellernes smukke kridhvide strande

Det, der tiltrækker mange mennesker til Seychellerne, er øernes kridhvide strande, som ikke findes meget smukkere andre steder i verden. På øen Praslin finder du f.eks. ‘Anse Lazio’, som flere gange er blevet kåret som verdens smukkeste og mest romantiske strand. Strandene gør også, at Seychellerne er så populært et rejsemål for bryllupsrejsende.

Udforsk det turkisgrønne hav ved Seychellerne

Du kan snildt bruge en hel dag ved strandbredden, men hvorfor ikke også udforske Seychellerne til båds? Hos Kenzan Travel arrangerer vi både halve- og heldagsture i sejlbåde hvor du får et unikt syn på øerne ude fra det turkisgrønne vand.

På Seychellerne er der rig mulighed for at opleve de mange eventyr, som havet har at byde på. Uanset om du er til snorkling, kajak- eller fisketure, så vil du blive mødt af et vildt havliv som er unikt for paradisøerne. Uanset hvor du er på Seychellerne, har du nem adgang til det smukke vand i Det Indiske Ocean.

Drag på eventyr i Seychellernes regnskove

Udover smukke strande og turkisgrønne hav så byder Seychellerne også på frodige grønne regnskove og naturreservater. På øen Praslin kan du blandt andet drage på eventyr i nationalparken Vallée de Mai, som er et af UNESCO’s mindste World Heritage Sites. Her kan du se planter, som ikke eksisterer andre steder i verden. 

Du kan du blandt andet opleve det gamle og truede ‘Coco de Mer’ palmetræ, som er et af Seychellernes store varemærker. I disse palmetræer gror verdens største nødder.

Oplev det rige dyreliv på Seychellerne

På Seychellerne er der rig mulighed for at se smukke farverige fisk, levende koralrev og ikke mindst havskildpadder, som har et lokalt reservat på Curieuse Island. Her vil det også være muligt at svømme side om side med de store havskildpadder. Hvis I drager mod Bird Island, kan I møde verdens ældste havskildpadde, Esmeralda, som blev født tilbage i 1771!

Det er dog ikke kun i havet, at Seychellerne har et vildt dyreliv – men også på land. Fugleinteresserede kan nyde et fantastisk fugleliv på Seychellerne – særligt på Bird Island. Hvis I besøger øen Praslin kan I blandt andet finde den truede og mytiske Seychellois papegøje – Den sorte papegøje. De vilde liv på landet udforskes nok bedst i den frodige nationalpark kaldet Vallée de Mai, eller når du bestiger Seychellernes højeste top på Morne Seychellois.

En perfekt kombination med en safarirejse

Hvis du ikke kan få nok af det rige dyreliv på Seychellerne, så bør du overveje at kombinere rejsen med en safarirejse. Se eventuelt vores safarirejser til Tanzania og Kenya hvis du er interesseret i at opleve både det vilde afrikanske dyreliv og have en skøn ferie på paradisøerne. 

Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med at skræddersy netop din drømmerejse!

12 dage på Seychellerne med Kenzan Travel

Der er meget at se på Seychellerne, og det handler derfor om at planlægge sin tid ordentligt. Hos Kenzan Travel står vi klar til at hjælpe dig med at planlægge den perfekte rejse! Her kan du se, hvordan 12 dage på Seychellerne kan se ud:

I kan starte jeres eventyr ved at bo i den sydlige del af Mahé, som er den største ø på Seychellerne. Her kan I tilbringe 2 nætter på Anse Soleil Beachcomber. På Mahé kan I blandt andet nyde Seychellernes største nationalpark, se de truede havskildpadder og unikke fuglearter.

Herefter kan I tage med bådtransport til den lille ø La Digue, hvor I kan tilbringe 5 nætter på Pension Michel, hvor I kan nyde den afslappende atmosfære. Her kan I tage den med ro på de smukke hvide strande eller tage en dukkert i det turkisgrønne hav Der er også rig mulighed for leje cykler og udforske den lille ø på egen hånd. 

I kan herefter tage med bådtransport til øen Praslin, hvor I kan tilbringe de resterende 5 nætter  på Cote d’or Chalets. Praslin er kendt for sine smukke vandrestier og spændende dyreliv. Tag på vandretur i nationalparken Vallée de Mai og oplev planter, som ikke eksisterer andre steder i verden – heriblandt det gamle og truede ‘Coco de Mer’ palmetræ, som er et af Seychellernes store varemærker. På Praslin kan I også nyde de smukke strande, herunder den verdensberømte og prisbelønnede Anse Lasio.

Information om rejser til Seychellerne

Hvorfor rejse til Seychellerne?

Seychellerne er den ideelle destination for alle, som drømmer om uberørte strande med hvidt sand, turkisgrønt hav og smuk natur. Det er et sted, hvor du opleve et uforglemmelig dyreliv både på land og på vand, og hvor du kan opleve den lokale kultur helt tæt på.

Hvor ligger Seychellerne?

Øgruppen Seychellerne ligger i Det Indiske Ocean ud for Afrikas østkyst.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere

Hvilket sprog taler man på Seychellerne

På Seychellerne er engelsk det officielle sprog, men her tales også kreolsk.

Betalingsmiddel og valuta på Seychellerne

Seychellerne Rupee (SCR). For den aktuelle valutakurs henviser vi til FOREX

Tidszone: Hvad er klokken på Seychellerne

+3 timer i dansk vintertid, +2 timer dansk sommertid.

Hvor lang tid tager det at flyve til Seychellerne

Cirka 13-14 timer