Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Øhop på Seychellerne

Price Fra 17.100,- 12 nætter
Scroll down

Øhop på Seychellerne

Fra 17.100,- per person

Bo i tre guesthouses som er pengene værd

Seychellerne har nogle af de smukkeste og mest kendte strande i verden og med ophold på små, charmerende familieejede guesthouses og lidt eventyrlyst kan de fleste virkeliggøre drømmen om paradiset til overkommelige penge. På denne kombinationsrejse oplever I tre øer og bor i guesthouses som er pengene værd. Vi har pladser hen over jul og nytår, læs mere nedenfor.

Afrejse fra Sverige med ankomst på Seychellerne dagen efter. Ved ankomsten i Mahés lufthavn bliver I mødt af vores repræsentant for transfer til jeres hotel.

Hovedøen Mahé er den største ø, og den byder på en fantastisk natur. Her er blandt andet Seychellernes største nationalpark, de udryddelsestruede havskildpadder og unikke fuglearter.

På Mahé bor I to nætter på Anse Soleil Beachcomber eller lignende standard i standardværelse inklusive morgenmad.

Efter opholdet på Mahé er der transfer til havnen for videre rejse med båd til La Digue, som er den mindste af disse tre øer og den mest fotograferede. La Digue har en afslappet atmosfære, der er næsten ingen biler, og den bedste måde at opdage øen på er på cykel, og cykler kan lejes over hele øen. Den kendte strand Anse Source d’Argent lokker med de verdensberømte granitklipper, men her er også andre meget smukke strande, som for eksempel Grand Anse og Anse Cocos.

På La Digue bor I fem nætter på den hyggelige Pension Michel eller lignende standard i standardværelse inklusive morgenmad.

Efter jeres dage på La Digue er der en kort bådtransfer til Praslin. Praslin har naturskønne vandrestier og et interessant dyreliv. De smukke strande er dog det, der lokker de fleste til Praslin. Stranden, der anses for at være en af de smukkeste i verden, hedder Anse Lazio og ligger netop på Praslin. Den sidste dag er det transfer med båd til Mahé for videre fly hjem til Sverige.

På Praslin bor I fem nætter på Cote d’Or Chalets  eller lignende standard i lejlighed inklusive morgenmad.

Vi skræddersyr pakkerejser, og denne rejse kan med fordel forlænges, gøres kortere eller kombineres med andre øer efter eget ønske. Kontakt os for information og inspiration.

Læs mere om Seychellerne her.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
 • Not Included
  Al transfer
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Afgang
2
Dag 2-3: Mahé
På Mahé bor I to nætter på Anse Soleil Beachcomber eller lignende standard i standardværelse inklusive morgenmad.
3
Dag 4-8: La Digue
På La Digue bor I fem nætter på den hyggelige Pension Michel eller lignende standard i standardværelse inklusive morgenmad.
4
Dag 9-13: Praslin
På Praslin bor I fem nætter på Cote d’Or Chalets eller lignende standard i lejlighed inklusive morgenmad.
5
Dag 14: Tid til at tage hjem