Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Besøg Seychellernes mest populære øer

Price Fra 26.500,- 12 nætter
Scroll down

Besøg Seychellernes mest populære øer

Fra 26.500,- per person

I løbet af denne tur vil du besøge de mest populære øer på Seychellerne: Mahé, Praslin og La Digue.

Hovedøen Mahé er den største ø, og den byder på en fantastisk natur. Her er blandt andet Seychellernes største nationalpark, de udryddelsestruede havskildpadder og unikke fuglearter.

Efter opholdet på Mahé er der transfer til havnen for videre rejse med både til Praslin. Praslin har naturskønne vandrestier og et interessant dyreliv. De smukke strande er dog det, der lokker de fleste til Praslin. Stranden, der anses for at være en af de smukkeste strande i verden, hedder Anse Lazio og ligger netop på Praslin.

Efter dagene på Praslin er der en kort bådtransfer til La Digue, som er den mindste af disse tre øer og den mest fotograferede. Den kendte strand Anse Source d’Argent lokker med sine fantastiske granitklipper. Det traditionelle transportmiddel på La Digue er oksekærren, men efterhånden kommer næsten alle rundt på cykler, som kan lejes over hele øen. Dagene på La Digue tilbringes med sol, bad, vandringer og alle mulige vandaktiviteter.

Den sidste dag er det transfer med båd til Mahé for videre fly hjem til Sverige.

Vi skræddersyr pakkerejser, og denne rejse kan med fordel forlænges, gøres kortere eller kombineres med andre øer efter eget ønske. Kontakt os for information og inspiration.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
 • Not Included
  Al transfer
  Guide
  Morgenmad
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Afgang
2
Dag 2-5: Mahé
3 nætter på Valmer Resort Seychellerne i Garden Studio inklusive halvpension, Mahé. Dag 5 overførsel til Praslin
3
Dag 6-10 Praslin
5 nætter på Le Domaine de La Réserve i Superior Colonial Room inklusive halvpension, Praslin. Dag 10 overførsel til La Digue.
4
Dag 11-13 La Digue
4 nætter på La Digue Island Lodge i haveværelse inklusive halvpension, La Digue.
5
Dag 14: Tid til at tage hjem