Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Nyati safari

Price Fra 7.990,- 3 nætter
Scroll down

Nyati safari

Fra 7.990,- per person

Lake Nakuru / Masai Mara

Nyati Safari er en 4-dages safari som starter i Nairobi. Indkvarteringsstandarden vælger du selv, enten Basic som er 3* eller Comfort som er 4*. Alle indkvarteringer er håndplukkede for at du skal få mest valuta for pengene. Helpension indgår. Under safarien rejser I en minibus som har plads til 2–5 personer, alle har garanteret vinduesplads. Safarien passer til jer som ønsker at tage på en kortere safari i de populære parker Lake Nakuru og Masai Mara. Denne safari kan ordnes som delt eller privat safari for 2–5 personer. 

Dette indgår i safarien i Kenya

Alle parkafgifter.

Anbefalet minimumsniveau på drikkevarer.

4×4 minivan med vinduesplads til alle. Delt safari med plads til op til fem personer i hver minivan. Tillæg for privat safari for to personer: 700 kr. per person.

Engelsktalende chauffør/guide.

Transfers fra/til lufthavnen eller hotel i Nairobi.

Helpension

2 flasker 0,5 liters vand hver dag per person.


Dette indgår ikke

Fly

Visum

Drikkevarer udover anbefalet minimumsniveau.

Drikkevarer

Private forsikringer.

Dagsprogram

Hvis I er mindst fire personer der booker, får I en privat safari i egen minibus.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Nairobi – Lake Nakuru nationalpark
En guide møder jer i Nairobis lufthavn eller på hotellet hvis I har overnattet i Nairobi. I tager derefter videre gennem den unikke Great Rift Valley til Lake Nakuru nationalpark. I har frokostpakke med som I spiser i parken under jeres safari. Under jeres første safari i Lake Nakuru får i chancen for blandt andet at se flamingoer, næsehorn og vandbøfler. Om eftermiddagen tager I til jeres lodge, hvor I har tid til at installere jer inden det er tid til middagsmad. Middag og overnatning på: Basic: Ziwa Bush Lodge 3* Comfort: Flamingo Hill Tented Camp 4*
2
Dag 2: Lake Nakuru National Park – Masai Mara Game Reserve
Efter morgenmad tager i gennem masailandet til Kenyas bedste vildtreservat Masai Mara. Efter frokost, som sker i form af medbragt frokostpakke, tager I på en eftermiddagssafari for at lede efter ”The Big Five”. Derefter tager I til jeres lodge for middag og overnatning på: Basic: Ol Moran Tented Camp 3* Comfort: Mada Hotel 4*
3
Dag 3: Masai Mara
I spiser morgenmad på jeres camp og tager derefter ud på en heldagssafari i Masai Mara. I løbet af dagen spiser I picnic-frokost i parken. I har også mulighed for at besøge en ægte masaiby mod ekstra tillæg for at se hvordan de lever i harmoni med naturen. Der er også mulighed for at tage på en ballonsafari over Masai Mara mod ekstra tillæg. Middag og overnatning på: Basic: Ol Moran Tented Camp 3* Comfort: Mada Hotel 4*
4
Dag 4: Masai Mara – Nairobi
Efter morgenmaden tager I tilbage til Nairobi, og der ankommer I om eftermiddagen.