Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Stopover i Doha med luksus, 2 nætter

Price Fra 4.080,- 2 nætter
Scroll down

Stopover i Doha med luksus, 2 nætter

Fra 4.080,- per person

Har du noget at fejre? Måske en bryllupsrejse? Eller vil du bare begynde din drømmeferie med en lille luksus? Så er dette stopover-pakke i Doha noget for dig. Bo på 5-stjernede Sharq Village Ritz og bliv ordentligt forkælet. Tag på ørkeneventyr, hvor du nyder middagen opdækket ved den Arabiske Hav. Sidst, men ikke mindst, lad dig fortrylle af soukens spændende gader.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Qatar
Ankomst til hovedstaden Doha, hvor din transfer venter for at føre dig til Sharq Village Ritz.

Overnatning:
Sharq Village Ritz – 5-stjernet hotel med en tusind og en nats stemning; du kan næppe starte din ferie bedre. Hotellet har 300 meters privat strand, 3 pools, spa og flere restauranter. Morgenmad er inkluderet.

Dag 2: Ørkeneventyr med middag ved den Arabiske Hav
Start din ferie præcis som du ønsker det. Sov længe, en tidlig træning i fitnesscentret, et besøg i spaet, ved poolen eller på stranden – valget er dit.

Om eftermiddagen begiver du dig ud på en eventyrlig ørkenudflugt med off-road kørsel i de dramatiske sandklitter, hvor målet er Khor Al Adaid. Khor Al Adaid er et tidevandsområde i Den Persiske Golf, som er unikt i verden og beskyttet.
Under turen vil du lære mere om beduiners arv og arabiske traditioner. Ved Arabiske Hav afsluttes turen med en traditionel middag dækket op i en magisk atmosfære.
Varighed: cirka 5 timer

Hvis der stadig er energi tilbage, når I vender tilbage til Doha, foreslår vi et besøg i en af ​​Dohas mange indkøbscentre som f.eks. Villagio, der er bygget som et mini-Venedig med kanaler og gondoler, eller Dohas største indkøbscenter – The Mall of Qatar.

Overnatning:
Sharq Village Ritz, inklusiv morgenmad.

Dag 3: Opdag Doha
Start dagen med en tidlig morgenmad. Når I har tjekket ud fra hotellet, er det tid til at udforske Doha. I kan efterlade jeres bagage på hotellet under udflugten. Udflugten starter kl. 8.30, og I mødes på et forudbestemt angivet sted.

Udflugtens første stop er ved Museum of Islamic Art. Denne ikoniske bygning ligger ved havet på Dohas Corniche og er designet af den berømte arkitekt I. M. Pei. Du vil have mulighed for at se dette arkitektoniske mesterværk og nyde panoramaudsigten over Dohas imponerende skyline.
Turen fortsætter derefter til Katara Cultural Village, som er det største og mest mangfoldige kulturprojekt i Qatar. Her findes en smuk amfiteater, koncertsal, udstillingsgallerier og smukke haver. Du vil også besøge Katara-moskeen og den gyldne moské, inden du går en tur gennem de klimatiserede udendørsområder til Galeries Lafayette, hvor der tilbydes toldfri shopping, hvis det ønskes.

Næste stop er på stedet for en af Qatars tidligere perledykkerpladser. Pearl-Qatar er en kunstig ø med luksuriøse huse og villaer, eksklusiv shopping, hoteller og fine restauranter. Forundr dig over superyachts, mens du går langs småbådehavnen, elegante butikker og luksusbilforhandlere i en atmosfære inspireret af arkitekturen i Mellemøsten og Middelhavet.

Den guidede tur afsluttes med en gåtur gennem den farverige Souq Waqif, hvor du kan opleve byens levende kulturarv. Du vil besøge falke-souken og et falkesygehus (et af de største i Mellemøsten), tæppesouken, guld-souken, kunst- og håndværkssouken og meget mere i dette eklektiske centrum af tradition og handel.
Varighed: cirka 4 timer

Et tip er at afslutte din dag med en mezzemiddag et sted i souken, inden det er tid til at fortsætte til lufthavnen. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med restaurantanbefalinger.

Bemærk: Dette er blot et forslag til både overnatningsmuligheder og udflugter. Vi har et stort antal hoteller at vælge imellem. Ligeledes er der et bredt udvalg af udflugter at vælge imellem.

Eksempler på andre byhoteller: Al Mirqab Butique Hotel, Alwadi by M , Park Hyatt Doha
Eksempler på andre strandhoteller: Sharq Village & Spa, Waldor Astoria Lusail

Eksempler på andre aktiviteter: Ørkenudflugt, golf, shopping, underjordisk temapark med over 30 forlystelser og attraktioner, kanotur, besøg i Desert Falls Water and Adventure Park, prøv kitesurfing, mm.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Departure
  Kastrups Lufthavn
 • Included
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Transport mellem færger og hoteller