Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Tanzania lodge- og teltsafari, 5 dage

Price Fra 18.000,- 5 nætter
Scroll down

Tanzania lodge- og teltsafari, 5 dage

Fra 18.000,- per person

Lake Manyara alt. Tarangire / Ngorongoro / Serengeti

Under denne 5-dages safari besøger I tre af det nordlige Tanzanias bedste parker for at iagttage Afrikas vilde dyr i deres naturlige miljø. I vælger selv om I vil starte med safari i Lake Manyara eller i Tarangire. I fortsætter derefter med safari i den berømte Serengeti, hvor I blandt andet har mulighed for at iagttage den mægtige migration. I afslutter med at tage ned i Ngorongorokrateret. Denne safari passer til dig, som både vil bo på lodge ved Ngorongorokrateret og på teltcamp i Serengeti.


Tanzania lodge- og teltsafari, 5 dage
Safariprogrammet nedenfor er et forslag, som vi selv anbefaler. Har du andre ønsker, så skræddersyr vi gerne et program, der passer til netop dig. Du bestemmer selv hvornår du vil rejse, hvad du vil gøre, og hvordan du vil bo. Lad os høre om dine ønsker, så udarbejder vi et rejseforslag.

Dato
Denne safari kan gennemføres alle dage året rundt.

Dette indgår i safarien i Tanzania
Indkvartering på Bougainvillea Safari Lodge/Sangaiwe Tented Lodge 3* og Kenzan Tented Mobile Camp 4*. Halv- eller helpension.
Privat safari* i en 4×4 Toyota Land Cruiser med vinduesplads til alle. Køretøjet har plads til 2–7 personer.
Alle parkafgifter.
Engelsktalende chauffør/guide.
2 flasker 0,5 liters vand hver dag per person.
Anbefalet minimumsniveau på drikkevarer.

Dette indgår ikke
Fly til/fra Kilimanjaro lufthavn.
Drikkevarer udover anbefalet minimumsniveau.
Øvrige drikkevarer
Forsikringer
Visum

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Al transfer
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Overnatning efter rejseplan
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Kilimanjaro Airport – Bougainvillea Safari Lodge / Sangaiwe Tented Lodge
Dag 1: Kilimanjaro Airport – Bougainvillea Safari Lodge / Sangaiwe Tented Lodge I Kilimanjaros lufthavn bliver I budt varmt velkommen af jeres guide og chauffør, som kører jer til jeres lodge. Hvis I på dag 2 skal på safari i Lake Manyara, så overnatter I på Bougainvillea Safari Lodge, og hvis I skal til Tarangire, så overnatter I i stedet for på Sangaiwe Tented Lodge 3*. I spiser middag på lodgen. Måltider: Halvpension
2
Dag 2: Bougainvillea Safari Lodge / Sangaiwe Tented Lodge – Lake Manyara eller Tarangire nationalpark
Efter morgenmaden tager I direkte til Lake Manyara nationalpark eller Tarangire (valgfrit), hvor I tilbringer resten af dagen med game drive for at iagttage de vilde dyr. I spiser picnic-frokost i parken og fortsætter safarien til sen eftermiddag. Derefter tager I til Bougainvillea Safari Lodge for middag og en god nats søvn. Måltider: Helpension.
3
Dag 3: Bougainvillea Safari Lodge – Ngorongorokrateret – Serengeti
I spiser tidlig morgenmad og forlader derefter lodgen for at tage til Ngorongorokrateret for en dag med dyrekiggeri. Det ovale krater er 300 km² stort og 610 meter dybt, og der er de bedste af Afrikas vilde dyr samlet. Alle dyrearter som indgår i the Big Five lever en privilegeret tilværelse på kraterets bund og så fredeligt, at du kan bevæge dig midt iblandt dem. Naturbeskyttelsesområdet har flere forskellige naturtyper med et rigt dyreliv. Her lever klassiske safaridyr som elefanter, løver, zebraer og flodheste for at nævne nogle få. Måske ser I også det sorte næsehorn og alle sodasøens rosa flamingoer. I spiser picnic-frokost i krateret. Om eftermiddagen forlader I Ngorongorokrateret og fortsætter til Kenzan Tented Mobile Camp, hvor I spiser middag og overnatter. Måltider: Helpension.
4
Dag 4: Serengeti nationalpark
I dag venter en spændende heldag med dyrekiggeri i Serengeti med picnic-frokost. Forbered jer på en oplevelsesrig dag med chance for at se Afrikas vilde dyr på rigtigt nært hold. Sent om eftermiddagen vender I tilabge til Kenzan Tented Mobile Camp. I spiser middag og fordøjer dagens indtryk omkring lejrbålet under den sorte stjernebestrøede himmel. Der er mulighed for at tage på en fantastisk ballontur over Serengetis vidtstrakte savanne mod ekstra betaling. Måltider: Helpension.
5
Dag 5: Serengeti nationalpark
Efter tidlig morgenmad forlader I campen for en dags dyrekiggeri i Serengeti med medbragt picnic-frokost. Hvis I ønsker det, kan I også standse op ved en masaiby og/eller ved Olduvai Gorges kendte arkæologiske fundsted (entré betales på stedet). Derefter forsætter I til Bougainvillea Safari Lodge for middag og overnatning. Måltider: Helpension.
6
Dag 6: Bougainvillea Safari Lodge – Lufthavnen
Efter morgenmaden forlader I lodgen med medbragt frokost og tager til Kilimanjaros internationale lufthavn eller til Arushas lufthavn for indenrigsfly. Hvis I skal fortsætte til Zanzibar er der også mulighed for, mod tillæg, at flyve dertil fra Serengeti i stedet for Arusha. Måltider: Halvpension.