Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Tanzania lodge- og teltsafari, 4 dage

Price Fra 14.700,- 4 nætter
Scroll down

Tanzania lodge- og teltsafari, 4 dage

Fra 14.700,- per person

Ngorongoro & Serengeti

Tanzania lodge- og teltsafari er en fire dages safari som udgår fra Arusha og går til Serengeti og Ngorongorokrateret. Indkvartering sker i bedre lodge og teltcamp inkl. helpension. Safarien passer til dig som ønsker at tage på en kortere lodge- og teltsafari, men alligevel gerne vil se de bedste parker. Afstanden fra Arusha til Serengeti er en længere transportstrækning den første dag, og derfor er der også mulighed for at flyve dertil og få transfer tilbage til Ngorongoro.

Tanzania lodge- og teltsafari, 4 dage
Safariprogrammet, som du finder under fanen Tour plan ovenfor er et forslag som vi selv anbefaler. Har du andre ønsker, så skræddersyr vi gerne et program, der passer til netop dig. Du bestemmer selv hvornår du vil rejse, hvad du vil gøre, og hvordan du vil bo. Lad os høre om dine ønsker, så udarbejder vi et rejseforslag.

Dato

Denne safari kan gennemføres alle dage året rundt.

Dette indgår i safarien i Tanzania

Indkvartering på Bougainvillea Safari Lodge og Kenzan Luxury Mobile Camp 4*. Halv- eller helpension.

Privat safari* i en 4×4 Toyota Land Cruiser med vinduesplads til alle. Køretøjet har plads til 2–7 personer.

Alle parkafgifter.

Anbefalet minimumsniveau på drikkevarer.

Engelsktalende chauffør/guide.

2 flasker 0,5 liters vand hver dag per person.

Dette indgår ikke

Fly til/fra Kilimanjaro lufthavn.

Drikkevarer udover anbefalet minimumsniveau.

Øvrige drikkevarer

Forsikringer

Visum

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Al transfer
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Overnatning efter rejseplan
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Kilimanjaro lufthavn – Bougainvillea Safari Lodge
Ved ankomst til lufthavnen bliver I budt velkommen af jeres guide, som kører jer til Bougainvillea Safari Lodge, hvor I spiser middag og overnatter.
Måltider: Halvpension
2
Dag 2: Bougainvillea Safari Lodge – Ngorongorokrateret – Serengeti nationalpark
Efter tidlig morgenmad forlader I Bougainvillea Safari Lodge Inn for at tage til Ngorongorokrateret for en dag med dyrekiggeri. Det ovale krater er 300 km² stort og 610 meter dybt, og der er de bedste af Afrikas vilde dyr samlet. Alle dyrearter som indgår i the Big Five lever en privilegeret tilværelse på kraterets bund og så fredeligt, at du kan bevæge dig midt iblandt dem. Naturbeskyttelsesområdet har flere forskellige naturtyper med et rigt dyreliv. Her lever klassiske safaridyr som elefanter, løver, zebraer og flodheste for at nævne nogle få. Måske ser I også det sorte næsehorn og alle sodasøens rosa flamingoer. I spiser picnic-frokost i krateret. Om eftermiddagen forlader I Ngorongorokrateret og fortsætter til Kenzan Tented Mobile Camp, hvor I spiser middag og overnatter.
Måltider: Helpension
3
Dag 3: Serengeti
I dag venter en hel dags game drive i Serengeti. I spiser medbragt picnic-frokost og vender tilbage sent på eftermiddagen til Kenzan Tented Mobile Camp. I spiser middag og fordøjer dagens indtryk omkring lejrbålet under den sorte stjernebestrøede himmel. Det er også muligt, mod tillæg, at tage på en ballontur.
Måltider: Helpension
4
Dag 4: Serengeti – Bougainvillea Safari Lodge
Efter tidlig morgenmad tjekker I ud fra campen for en dags dyrekiggeri i Serengeti med medbragt picnic-frokost. Hvis I ønsker det, kan I også standse op ved en masaiby og/eller ved Olduvai Gorges kendte arkæologiske fundsted (entré betales på stedet). Om eftermiddagen forlader I Serengeti og tager til Bougainvillea Safari Lodge for middag og overnatning.
Måltider: Helpension
5
Dag 5: Bougainvillea Safari Lodge – Lufthavnen
Tidligt om morgenen forlader I lodgen og tager med medbragt madpakke til Kilimanjaros internationale lufthavn eller Arushas lufthavn. Hvis I skal fortsætte til Zanzibar er der også mulighed for, mod tillæg, at flyve dertil fra Serengeti i stedet for Arusha.
Måltider: Halvpension