Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Kibo lodgesafari

Price Fra 9.900,- 5 nætter
Scroll down

Kibo lodgesafari

Fra 9.900,- per person

Tsavo NP/ Amboseli NP

Velkommen til en 5-dages safari som starter i Mombasa eller Watamu, og som er udmærket at kombinere med vores indkvarteringsalternativer ved Kenyas kyst. Indkvarteringen sker uden udtagelse på 4-stjernede lodger inklusive helpension. Garanteret vinduesplads i jeep/Landcruiser med plads til op til fem personer. Safarien passer til dig som ønsker at tage på en luksuriøs safari i de populære nationalparker Amboseli ved Kilimanjaros fod og Tsavo og afgår dagligt.

På denne rejse kombineres et besøg i Kenyas største nationalpark Tsavo med Ambosili, en park som Hemingway beskriver som den virkelige essens i Afrika. Amboseli ligger ved Tanzanias grænse og her kan du nyde en spektakulær udsigt over Afrikas højeste bjerg, det snedækkede Mount Kilimanjaro. Den største del af safarien går til vådområder og permanente vandreservater i den centrale og sydlige del af parken, hvor du kan se elefanter, bøfler, løver, giraffer, zebraer, bavianer og sorte næsehorn.


Dette indgår i safarien i Kenya

Transfers fra/til lufthavnen eller hotel i Nairobi.

Helpension

Alle parkafgifter.

Privat safari i egen 4×4 minivan med vinduesplads.

Engelsktalende chauffør/guide.

2 flasker 0,5 liter vand per person og dag.

Anbefalet minimumsniveau på drikkevarer.

Dette indgår ikke

Fly

Private forsikringer

Visumomkostninger

Drikkevarer udover anbefalet minimumsniveau.

Drikkevarer

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse påregnes.

Børnerabat: Børn op til 11 år betaler 50 % af voksenpris, når de sover i en ekstraseng.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

5 nætter
1
Dag 1: Nairobi – Ambolseli
Afrejse fra Nairobi efter morgenmad. I kommer frem til Amboseli nationalpark, som ligger ved foden af Kilimanjaro, passende til frokost og om eftermiddagen står en safari på programmet. Middag og overnatning på Amboseli Serena Safari Lodge.
2
Dag 2: Amboseli nationalpark
Heldagssafari i Amboseli nationalpark. Morgenmad på lodgen, frokost ude i det fri, middag og overnatning på Amboseli Serena Safari Lodge.
3
Dag 3: Tsavo West nationalpark
Efter en tidlig morgenmad tager vi videre til Tsavo West nationalpark, en tur på cirka 60 kilometer gennem et vulkansk miljø. Rejsen går via Shetani lava og Mzima springs. Ankomst til lodgen passende til frokost og lidt afslapning inden det er tid til eftermiddagens safari. Middag og overnatning på Kilaguni Safari Lodge.
4
Dag 4: Tsavo East nationalpark
Tidlig morgenmad inden afrejse mod Tsavo East nationalpark. Frokost spises på Voi Safari Lodge som har udsigt over to vandhuller, hvor der kommer mange dyr for at drikke. Safari om eftermiddagen, middag og overnatning på Ashnil Aruba Lodge.
5
Dag 5: Tsavo – Nairobi
Efter morgenmaden tager I tilbage til Nairobi. Overnatning (inklusive morgenmad) på Azure Nairobi, 4* – eller videre rejse til næste destination.