Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Stopover i Doha med ørkeneventyr, 2 nætter

Price Fra 2.030,- 2 nætter
Scroll down

Stopover i Doha med ørkeneventyr, 2 nætter

Fra 2.030,- per person

Start din rejse med et 2-nætters stop i Doha. Tag med på et fantastisk off-road eventyr i ørkenen. Oplev eventyret i souken. Lær om Qatars historie og kultur i Katara Cultural Village.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Qatar
Ankomst til hovedstaden Doha, hvor du bliver transporteret til det valgte hotel.

Overnatning:
By: Four Points by Sheraton inklusive morgenmad.
Strand: Hilton Doha

Dag 2: Ørken og vand
I dag venter der en luksuriøs ørkenoplevelse. Kør gennem det fascinerende ørkenlandskab, hvor sandklitter folder sig ud som bølger på det åbne hav.
Du bliver hentet på dit hotel, og det tager cirka 1 time at nå indgangen til ørkenen. Her laves der et kort stop for at reducere lufttrykket i bilens dæk en smule. Derefter begynder eventyret med din off-road ørkenkørsel gennem de dramatiske sandklitter, med stop ved det indre hav, Khor-Al-Adaid, stop ved den høje Sheraton sandklit og stop ved det azurblå vand i den Arabiske Hav.
Efter et kort komfortstop ved en ørkenlejr er det tid til at vende tilbage mod storbyen.
Varighed: cirka 4 timer

Efter dette vender du tilbage til dit hotel, hvor du slapper af ved poolen eller stranden i løbet af dagens varmeste timer.

Når aftenen falder på over Doha, foreslår vi et besøg i en af ​​Dohas mange indkøbscentre som Villagio, der er bygget som et mini-Venedig med kanaler og gondoler, eller Dohas største – The Mall of Qatar.

Overnatning:
By: Four Points by Sheraton inklusive morgenmad.
Strand: Hilton Doha

Dag 3: Opdag Doha
Start dagen med en tidlig morgenmad. Når I har tjekket ud fra hotellet, er det tid til at udforske Doha. I kan efterlade jeres bagage på hotellet under udflugten. Udflugten starter kl. 8.30, og I mødes på et forudbestemt angivet sted.

Udflugtens første stop er ved Museum of Islamic Art. Denne ikoniske bygning ligger ved havet på Dohas Corniche og er designet af den berømte arkitekt I. M. Pei. Du vil have mulighed for at se dette arkitektoniske mesterværk og nyde panoramaudsigten over Dohas imponerende skyline.
Turen fortsætter derefter til Katara Cultural Village, som er det største og mest mangfoldige kulturprojekt i Qatar. Her findes en smuk amfiteater, koncertsal, udstillingsgallerier og smukke haver. Du vil også besøge Katara-moskeen og den gyldne moské, inden du går en tur gennem de klimatiserede udendørsområder til Galeries Lafayette, hvor der tilbydes toldfri shopping, hvis det ønskes.

Næste stop er på stedet for en af Qatars tidligere perledykkerpladser. Pearl-Qatar er en kunstig ø med luksuriøse huse og villaer, eksklusiv shopping, hoteller og fine restauranter. Forundres over superyachts, når du går langs småbådehavnen, stilfulde butikker og luksusbilforhandlere i en atmosfære inspireret af arkitekturen i Mellemøsten og Middelhavet.

Den guidede tur slutter med en gåtur gennem den farverige Souq Waqif, hvor du kan opleve byens levende kulturarv. Du vil besøge falkesouken og et falkhospital (et af de største i Mellemøsten), måttesouken, guldsouken, kunst- og håndværkssouken og meget mere i dette eklektiske knudepunkt af tradition og handel.
Varighed: cirka 4 timer

Et tip er at afslutte din dag med en mezzemiddag et sted i souken, inden det er tid til at fortsætte til lufthavnen. Vi hjælper selvfølgelig gerne med restaurantanbefalinger.

Bemærk: Dette er blot et forslag til både overnatningssteder og udflugter. Vi har et stort antal hoteller at vælge imellem. Ligeledes er der et bredt udvalg af udflugter at vælge imellem.

Eksempler på andre byhoteller: Al Mirqab Butique Hotel, Alwadi by M , Park Hyatt Doha
Eksempler på andre strandhoteller: Sharq Village & Spa, Waldor Astoria Lusail

Eksempler på andre aktiviteter: Ørkenudflugt, golf, shopping, en underjordisk temapark med over 30 forlystelser og attraktioner, kanotur, besøg i Desert Falls Water and Adventure Park, prøv kitesurfing, mm.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Transport mellem færger og hoteller