Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Costa Rica – fra kyst til kyst

Price Fra 29.100,- 14 nætter
Scroll down

Costa Rica – fra kyst til kyst

Fra 29.100,- per person

Opdag Costa Rica fra kyst til kyst. I starter jeres rundtur ved den østlige Caribiske kyst og krydser derefter hele Costa Rica for til sidst at lande på Stillehavskysten. På vejen opdager I flere af Costa Ricas nationalparker, lærer mere om dens flora og fauna, vandrer til vandfald og bader i varme kilder. Nogle af nationalparkerne, I besøger, er Cahuita, Arenal og Corcovado.

Dette indgår i rejsen til Costa Rica

 • Fly Skandinavien−San José t/r på økonomiklasse.
 • Alle fly- og hotelskatter.
 • Indkvartering 14 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad. Opgrader til 4* eller 5* mod pristillæg
 • Al transfer. Transporter mellem byerne foregår med minibus uden guide.
 • Nedenfor et program med guidede aktiviteter inkl. entré, transfer og leje af udstyr.Måltider i henhold til programmet.
 • Engelsktalende guider.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

Priseksempel for ekstra dage i Manuel Antonio i henhold til programmet: Fra 3.000,-  per person.

 • Destination
 • Included
  Al transfer
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
1
Dag 1: Velkommen til Costa Rica
Vores lokale arrangør byder jer velkommen i lufthavnen, overleverer eventuelle rejseplaner og tager jer til jeres hotel i San José.

Indkvartering: Hotel Colonial 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Park Inn by Radisson 4* eller tilsvarende.
2
Dag 2: Fra San Jose til Caribiske Hav
Efter en god morgenmad på hotellet rejser I til Costa Ricas østkyst langs Caribiske Hav. Når I ankommer, er dagen fri til at nyde hotellet og stranden.

Indkvartering: Hotel Villas del Caribe eller tilsvarende, alternativt Hotel Cariblu 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
3
Dag 3: Cahuita National Park
I dag står en vandretur i Cahuita på programmet, en af de bedste nationalparker i Costa Rica på grund af dens fantastiske strande, frodige jungle og overflod af vilde dyr. I vandrer cirka 7 km gennem nationalparken og afslutter med en typisk caribisk frokost (ikke inkluderet) og derefter transport tilbage til hotellet. Cahuita National Park Cahuita National Park er en land- og havnationalpark i tilknytning til byen Cahuita i Limón-provinsen.
Parken beskytter strande og lavland og tiltrækker turister og andre besøgende med snorkling i det beskyttede marine område, der indeholder koralrev og er en yngleplads for havskildpadder. Nationalparken dækker et landområde på 1.106 hektar og et marint område på 22.300 hektar.
Cahuita er en af de mest behagelige og mindst udviklede strande i Costa Rica. Revet på 242 ha er kendt for at have mindst 35 koralarter, 140 arter af bløddyr, 44 arter af krebsdyr og 123 fiskearter. Det ydre rev er cirka 4 km langt. På land er der mange typer af dyr, fugle og insekter, såsom flere arter af aber, dovendyr, sommerfugle, isfugle og tukaner.

Indkvartering: Hotel Villas del Caribe eller tilsvarende, alternativt Hotel Cariblu 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
4
Dag 4: Fritid
En dejlig dag til egen disposition. Hvis du ønsker det, kan du tage med guiden på en tur til Puerto Viejo.

Indkvartering: Hotel Villas del Caribe eller tilsvarende, alternativt Hotel Cariblu 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
5
Dag 5: Fra Cahuita til Sarapiqui
Efter morgenmaden tjekker I ud og fortsætter derefter rejsen mod Sarapiqui. Når I er ankommet til hotellet, får I en dejlig vandretur i den costaricanske regnskov og forhåbentlig også møder nogle af skovens indbyggere. Dagen slutter med velfortjent hvile på hotellet.

Tirimbina I Tirimbina finder du 9 km vandrestier gennem reservatet. Stierne er fordelt på en måde, der giver dig mulighed for at se de forskellige miljøer, området har at tilbyde, fra haver til sekundær skov, vådområder og flodbredder til den spændende primære regnskov. Nyd deres hængebroer, den første anses for at være en af de længste i Costa Rica med sine 262 m og op til 22 meter høj; der tager dig over Sarapiqui-floden, indtil du når den majestætiske regnskov. Den anden bro er 110 meter lang, beliggende i den primære skov på en højde af 35 meter, hvorfra du vil have adgang til en af de mindst udforskede dele af regnskoven, trætoppene.

Indkvartering: Hotel La Tirimbina Lodge 3*.
Måltider: Morgenmad
6
Dag 6: Fra Sarapiqui til Arenal
I fortsætter mod nationalparken Arenal med sin imponerende vulkan med navnet Arenal. Eftermiddagen tilbringer I med et afslappende besøg ved de varme kilder med helbredende mineralvand. Her spiser I også dagens middag. Volcán Arenal nationalpark ligger i den nordvestlige del af Costa Rica, 90 km nordvest for hovedstaden San José.
Nationalparken er opkaldt efter vulkanen Arenal, som har sin højeste top på 1.670 meter over havets overflade. Nationalparken er 121,5 kvadratkilometer. Vulkanens lavere dele er dækket af skydækket skov, men her er også regnskov og varme kilder. Nationalparken blev oprettet i 1991.

Indkvartering Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
7
Dag 7: Oplev Fortunas hemmeligheder
I dag tilbydes en vandretur, hvor I vil møde en af Costa Ricas mest kendte indbyggere, dovendyrene! Dovendyrene er et symbol på Costa Ricas dyreliv. Disse små og yndefulde dyr er søde med et evigt smil, der får dem til altid at se glade ud. Intet stresser dem. Turen er ca. 2 km og tager cirka 2 timer. I vil også lære om flere fantastiske planter og fugle, som I møder på vejen.
Om eftermiddagen venter et spændende eventyr. Oplev regnskoven fra oven med zipline højt oppe blandt junglens trækroner. Den tre kilometer lange rute er opdelt i otte etaper, der er mellem 80 og 750 meter lange. Til og fra susende du afsted i over 60 km/t. En rigtig mavekildrende oplevelse! Efter udflugten vender I tilbage til jeres hotel.

Indkvartering Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
8
Dag 8: En vandretur til vandfaldet La Fortuna
Start dagen med en varm kop costaricansk kaffe, inden I begiver jer ud på vandretur til vandfaldet La Fortuna. Gemt væk i regnskoven ligger dette over 70 meter høje vandfald, som er et must-see! Under vandreturen vil I også møde en række dyr og planter at beskue. Det er muligt at bade i floden, men ikke for tæt på vandfaldet. Behageligt tøj, vandrestøvler, kikkert, kamera, solcreme, insektspray og eventuelt regntøj anbefales.
Varighed: cirka tre timer.
Eftermiddagen nydes i hotellets omgivelser eller en tur til La Fortuna by.

Indkvartering Hotel San Bosco 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Magic Mountain 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
9
Dag 9: Velkommen til Dominical
Det er tid til at rejse videre. I dag tager I til Dominical. Ingen andre aktiviteter er planlagt i dag.

Indkvartering: Hotel Villas Rio Mar 3* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
10
Dag 10: Et besøg i Marino Ballena nationalpark
Om morgenen tager I til den smukke Marino Bellena nationalpark for at se efter hvaler og delfiner. Rundturen starter fra Punta Uvitas strand og går til kendte steder som Punta Uvitas odde, Isla Ballena, Tres Hermanas og Playa Ventanas grotter. Under rundturen holder I øje med knølhvaler og delfiner, der holder til langs Uvitas kyststrækning. I har også mulighed for at snorkle ved revet uden for Punta Uvitas kyst for at udforske det spændende marine liv. Næste stop på turen er de fantastiske grotter ved Ventanas strand. Hvis vejret tillader det, vil kaptajnen navigere båden igennem dem. Under hele rundturen nyder I Uvitas smukke kystlinje og de grønne bjerge i Costa Ballena. Snorkeludstyr, frugt og vand er inkluderet i udflugten. Efter turen har I fri resten af dagen.

Indkvartering: Hotel Villas Rio Mar 3* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad

Marino Ballena National Park Marino Ballena National Park ligger langs Costa Ricas sydlige Stillehavskyst. Parken blev oprettet i 1990 for at beskytte det rige marine liv i området. Flertallet af besøgende i området kommer for at se hvaler og delfiner og for at nyde de paradisiske strande. Marino Ballena National Park beskytter i alt 5.510 hektar, hvoraf 110 hektar er på land, resten ligger i havet. Inden for parken er der flere habitater, herunder koralrev, regnskov og strand.
Der er flere vandrestier langs strandområdet. For at se delfiner og hvaler eller snorkle i den tørre sæson er der bådture. Der er masser af dyr i Marino Ballena Park. Nogle af landdyrene inkluderer forskellige arter af aber, dovendyr, vaskebjørne og endda en enkelt puma eller ocelot. Nogle af de mest almindelige fuglearter inkluderer hvide høge, tukaner, måger, sandpipere og pelikaner. Hovedattraktionen i området er de marine pattedyr, herunder knølhvaler, delfiner og havskildpadder.
11
Dag 11: Fra Dominical til Corcovado
I fortsætter fra Dominical mod Corcovado. I Sierpe havn går I ombord på en båd, der tager jer til jeres hotel i Corcovado. Nyd resten af dagen på egen hånd, inden I samles til fælles middag på hotellet.

Indkvartering: Hotel Poor's Man Paradise 3* eller tilsvarende, alternativt Aguila de Osa Lodge 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og middag

BEMÆRK! Vigtig information om Poor Man's Paradise! Inden I når Sierpe havn, skal I pakke en mindre taske med de ting, I har brug for i 2-3 nætter. Jeres øvrige bagage vil blive opbevaret et sikkert sted i havnen.
Bare at komme til Poor Man's Paradise er et eventyr! Den cirka 2 timer lange bådtur går gennem den vilde mangroveskov og derefter langs den smukke Stillehavskyst, indtil I endelig når dette tropiske paradis, hvor I skal tilbringe de næste dage. Båden stopper på stranden, så I skal tage jeres sko af og gå i land og derefter fortsætte langs stranden til jeres lodge. Det anbefales at medbringe en let taske med plads til sko, solcreme og en vandflaske. Turen til lodgen tager mindst 10 minutter (hvis sanden er hårdt pakket), ellers tager det længere tid. Ved ankomsten til lodgen går I direkte til restauranten, hvor I serveres en god frokost og kold, friskpresset juice.
Efter frokosten tildeles I jeres værelse, som er enkelt, men har alt, hvad I har brug for, en seng og eget badeværelse med bruser og toilet. Alle værelser er standardværelser og omgivet af regnskov, dyr og havet.
Når I er kommet på plads på jeres værelse, kan I tage en (ca. 20 minutters) gåtur på stranden for at nå en dejlig lagune, hvor I kan bade og snorkle. Her er I næsten alene, medmindre man tæller aber og papegøjer med. På tilbagevejen kan I opleve en fantastisk solnedgang, og efter middagen kan I tage en drink i den lille bar på vej til jeres værelse. I vil sandsynligvis falde hurtigt i søvn til lyden af havet.
Heldigvis er der næsten ingen Wi-Fi her, og mobilsignalet er også dårligt, hvilket giver sjælen en tiltrængt hvile.
12
Dag 12: Skattene i Corcovado National Park
Efter morgenmaden venter Corcovado National Park, et af de steder i verden med flest biologiske arter. Corcovado National Park er kendt som Costa Ricas Amazonas og er den største regnskov langs Stillehavskysten. Corcovado er en af de mest biologisk intense steder i verden. Området har tusindvis af forskellige plantearter og dyrearter, hvoraf mange er truede og unikke for området. Her findes et stort antal arter af sommerfugle, fugle, pattedyr, padder, krybdyr, ferskvandsfisk og træarter, som alle lever i symbiose med hinanden.

Indkvartering: Hotel Poor's Man Paradise 3* eller tilsvarende, alternativt Aguila de Osa Lodge 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og middag
13
Dag 13: Fri dag
Efter alle de oplevelser, I har haft de seneste dage, er det tid til en dejlig dag på stranden.

Indkvartering: Hotel Poor's Man Paradise 3* eller tilsvarende, alternativt Aguila de Osa Lodge 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad og middag
14
Dag 14: Fra Corcovado til San Jose eller Manuel Antonio
Alt har en ende, selv en dejlig rejse fra kyst til kyst i Costa Rica. I dag slutter cirklen, når I vender tilbage til San José for en sidste overnatning inden hjemrejsen, eller I kan fortsætte jeres rejse med nogle dejlige dage i Manuel Antonio.

Indkvartering i San Jose: : Hotel Colonial 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Park Inn by Radisson 4* eller tilsvarende..
Måltider: Morgenmad

Indkvartering i Manuel Antonio: Hotel Karahe 3* eller tilsvarende, alternativt Hotel Parador 4* eller tilsvarende.
Måltider: Morgenmad
15
Dag 15: Afrejse, tilbage til Skandinavien
I dag sørger vi for at være i lufthavnen i god tid før afgang (3 timer), hvilket er anbefalet i Costa Rica.

Måltider: Morgenmad