Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Stopover i Doha inklusive guidet tur, 1 nat.

Price Fra 900,- 1 nat
Scroll down

Stopover i Doha inklusive guidet tur, 1 nat.

Fra 900,- per person

Start din ferie med et stopover i Doha, byen der føles som taget ud af en moderne Tusind og én nat eventyr. Tilbring en nat i en behagelig hotelsseng, nyd lidt tid ved poolen og udforsk Doha på en guidet tur, inden det er tid til at fortsætte rejsen.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst till Qatar
Ankomst til hovedstaden Doha, hvor du bliver transporteret til dit valgte hotel.

Overnatning:
By: Four Points by Sheraton inklusive morgenmad.
Strand: Hilton Doha

Dag 2 – Opdag Doha
Start dagen med en tidlig morgenmad. Når I har tjekket ud fra hotellet, er det tid til at udforske Doha. I kan efterlade jeres bagage på hotellet under udflugten. Udflugten starter kl. 8.30, og I mødes på et forudbestemt angivet sted.

Udflugtens første stop er ved Museum of Islamic Art. Denne ikoniske bygning ligger ved havet på Dohas Corniche og er designet af den berømte arkitekt I. M. Pei. Du vil have mulighed for at se dette arkitektoniske mesterværk og nyde panoramaudsigten over Dohas imponerende skyline.
Turen fortsætter derefter til Katara Cultural Village, som er det største og mest alsidige kulturprojekt i Qatar. Her finder du en smuk amfiteater, koncertsal, udstillingsgallerier og smukke haver. Du vil også besøge Katara-moskeen og den gyldne moske, inden du går en tur gennem de klimatiserede udendørsområder til Galeries Lafayette, hvor der tilbydes toldfri shopping, hvis det ønskes.

Næste stop er på stedet for en af Qatars tidligere perledykkerpladser. Pearl-Qatar er en kunstig ø med luksuriøse huse og villaer, eksklusiv shopping, hoteller og fine restauranter. Forundres over superyachts, når du går langs småbådehavnen, stilfulde butikker og luksusbilforhandlere i en atmosfære inspireret af arkitekturen i Mellemøsten og Middelhavet.

Den guidede tur slutter med en gåtur gennem den farverige Souq Waqif, hvor du kan opleve byens levende kulturarv. Du vil besøge falkesouken og et falkhospital (et af de største i Mellemøsten), måttesouken, guldsouken, kunst- og håndværkssouken og meget mere i dette eklektiske knudepunkt af tradition og handel.
Varighed: ca. 4 timer

Vi foreslår, at du afslutter din dag med en mezzemiddag et sted i souken, inden det er tid til at fortsætte til lufthavnen. Vi er selvfølgelig gerne behjælpelige med restaurantanbefalinger.

Bemærk: Dette er blot et forslag til både overnatningssteder og udflugter. Vi har et bredt udvalg af hoteller. Ligeledes er der mange aktiviteter at vælge imellem, hvad angår udflugter.

Eksempler på andre byhoteller: Al Mirqab Butique Hotel, Alwadi by M , Park Hyatt Doha
Eksempler på andre strandhoteller: Sharq Village & Spa, Waldor Astoria Lusail

Eksempler på andre aktiviteter: Ørkenudflugt, golf, shopping, underjordisk temapark med over 30 forlystelser og attraktioner, kanotur, besøg i Desert Falls Water and Adventure Park, prøv kitesurfing, mm.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

1 nat
 • Destination
 • Included
  Morgenmad
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Lokal repræsentant
  Mad i henhold til rejseplanen
  Transport mellem færger og hoteller