Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Tanzania wildlife safari & Zanzibar/Pemba Island

Price Fra 23.800,- 14 nætter
Scroll down

Tanzania wildlife safari & Zanzibar/Pemba Island

Fra 23.800,- per person

Ønsker du at opleve det bedste af naturen og dyrelivet i de ægte nationalparker i Tanzania og derefter fortsætte til den smukke ø Zanzibar? Dette program henvender sig til dig som foretrækker at bo i lodge (4*) og teltcamp (3*) på safarien og i bedre mellemklassebungalow på Zanzibar eller Pemba Island. Du vælger mellem 5, 6 eller 8 dages safari og bor de resterende nætter på Zanzibar eller Pemba. I de tre rejseforslag indgår i alt 13 nætter. Har du andre ønsker, så skræddersyr vi gerne et program til dig. Priseksemplet 23.800 SEK er beregnet ud fra alternativ 1 med 5 dages safari og 8 nætter på Zanzibar.

Programmerne nedenfor er tre forslag, som vi selv varmt anbefaler. Ønsker du at ændre noget, så skræddersyr vi gerne et program, så du får en rejse som passer netop dig og dine ønsker. Du bestemmer selv hvornår du vil rejse, hvad du vil gøre, og hvordan du vil bo.

Alle udflugter og aktiviteter sker i lokalt sammensatte, internationale grupper. Den øvrige tid tilbringer du på egen hånd. Aktiviteterne har altid lokale, engelsktalende guider med stor viden om stederne I besøger. Ønsker du en privat guide til turene, så kan vi også arrangere det.

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Included
  Al transfer
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Overnatning efter rejseplan
 • Not Included
  Bådtransfer mellem øerne
  Lokal repræsentant
  Morgenmad
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen
1
Dag 1: Skandinavien – Kilimanjaro
Afrejse dagligt fra Skandinavien. Ankomst til Kilimanjaro lufthavn, dag 2.
2
Dag 2−3: Kilimanjaro – Arusha
Overnatning i Arusha på Planet Lodge 3* inkl. morgenmad.
3
Dag 3-7: Wildlife safari i Tanzania
Delt 5 dages lodge- og teltsafari ifølge programbeskrivelsen. Derefter fly til Zanzibar eller Pemba Island.
Måltider: Helpension indgår.
4
Dag 7-15: Zanzibar eller Pemba Island
Fortsæt ferien på den smukke krydderiø Zanzibar eller den mere fredfyldte Pemba Island (mod pristillæg).
Indkvartering på Zanzibar:Langi Langi Bungalows 3−3+* i pool view bungalow, dobbeltværelse inkl. morgenmad eller Uroa Bay Beach Resort i standardværelse eller familieværelse, inkl. halvpension.
Indkvartering på Pemba Island (mod pristillæg): 7 eller 10 nætter på The Manta Resort 3* med All Inclusive. Mulighed for at tilføje nætter på The Manta Underwater room.
5
Dag 15: Zanzibar – Skandinavien
Fly fra Zanzibar med ankomst i Skandinavien næste dag.