Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Butterfly Beach Barbados

Price Fra 12.200,- 10 nætter
Scroll down

Butterfly Beach Barbados

Fra 12.200,- per person

BUTTERFLY BEACH HOTEL – FIN STRANDBELIGGENHED PÅ BARBADOS SYDKYST

Mellemklassehotellet Butterfly Beach Hotel ligger på Barbados sydkyst og har en fantastisk strandbeliggenhed. Et stenkast fra hotellet ligger byen Oistins, der er kendt for sit fiskemarked. Et besøg i Oistins en fredag aften er et vidunderligt ‘must’ for den Barbadosrejsende.

Rejsen til Barbados sker via en europæisk storlufthavn.

Butterfly Beach Hotel tilbyder både mulighed for egen madlavning og en god restaurant med humane priser. På hotellet er der en pool og et soldæk med solstole og i direkte forbindelse ligger to dejlige strande. Butterfly Beach Hotel ligger kun 10-15 minutters gåafstand fra byen Oistins, der er mest kendt for sit fiskemarked, en fest som hver fredag tiltrækker tusindvis af gæster, som nyder frisk, nygrillet fisk og hummer, gerne akkompagneret af en eller to Banks, som er det lokale øl.

Læs mere om hotellet: Butterfly Beach Hotel

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.
Bemærk venligst, at en lokal turistskat på 4,50 – 9,95 US dollars per værelse og nat skal betales lokalt, gælder for alle hoteller i Barbados.

 • Destination
 • Included
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen