Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Mullins Grove Barbados

Price Fra 20.800,- 12 nætter
Scroll down

Mullins Grove Barbados

Fra 20.800,- per person

MULLINS GROVE, GOD INDKVARTERING PÅ DEN SOLRIGE VESTKYST

I det fredfyldte St. Peter på Barbados’ vestkyst, og med nogle minutters gåafstand til de fine sandstrande Mullins Beach og Gibbes Beach, finder du Mullins Grove. Her tilbydes moderne og bekvemme lejligheder med gåafstand til stranden og kun 15 minutter fra byerne Speightstown og Holetown som tilbyder et godt udbud af shopping og et bredt udbud af restauranter. I nærheden ligger der også nogle af Caribiens bedste golfbaner.

Du flyver til Barbados via en europæisk storlufthavn.

Mullins Grove er en 4-stjernet indkvartering med kun 14 lejligheder og med gåafstand til Barbados’ fantastiske strande, den hyggelige Mullins Beach Bar og i nærheden ligger der også nogle af Caribiens bedste golfbaner. Tilbring din tid med sol og badning og alle mulige slags vandsport i det krystalklare turkise vand eller bliv på hotellet og nyd hotellets arkitektdesignede udendørspool.

Læs mere om hotellet: Mullins Grove

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.
Bemærk venligst, at en lokal turistskat på 4,50 – 9,95 US dollars per værelse og nat skal betales lokalt, gælder for alle hoteller i Barbados.

 • Destination
 • Included
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Lokal repræsentant
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Flyskatter
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Transport mellem færger og hoteller
  Udflugter i henhold til rejseplanen