Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Kenzan Travel

Sara & Marcus blev gift på de eventyrlige Seychellerne

I marts 2024, når vinteren på vores breddegrader føles hårdest, tager Sara & Marcus til Seychellerne for at blive gift på en paradisstrand i Paradiset. Men hvordan er det egentlig at blive gift i udlandet generelt og på Seychellerne i særdeleshed? Er de tilfredse med deres valg? Hvordan føler de sig nu, hvor de kan kalde sig hr. & fru?

Vi fik muligheden for at stille nogle spørgsmål til det ægtepar. Læs deres svar:

Hvem er I?

Vi hedder Marcus og Sara, henholdsvis 33 og 29 år, og vi mødte hinanden i 2014. Vi kan lide at være i naturen, og en af vores fælles interesser er at rejse og dele nye oplevelser med hinanden, hvilket er noget af det bedste, vi ved.

Hvorfor valgte I Seychellerne som destination for jeres vielse?

Der var to grunde til, at vi valgte Seychellerne. Den første er, at Seychellerne altid har været en drømmedestination for os, fordi landet tilbyder både fantastiske strande og storslået natur. Vi har mange gange set billeder af deres unikke granitsten og sagt, at dem vil vi se med vores egne øjne. Når vi rejser generelt, vil vi opleve det ægte ved hvert land og deres kultur, og da vi læste, at Seychellerne har en begrænsning på antallet af turister om året, blev ingen gladere end os.

Den anden grund til, at vi valgte Seychellerne, er, at det er et af de få lande, der gør det muligt at blive gift i landet, og det er gyldigt i Sverige i henhold til svensk lov. Mange andre destinationer kræver, at man bliver borgerligt gift i Sverige, inden man rejser væk, men vi ønskede, at vores vielse skulle være “ægte”.

Hvad var det bedste ved jeres valg om at blive gift på Seychellerne?

At blive gift har altid været en selvfølge for os begge, fordi vi altid har følt os hjemme hos hinanden. Vi var også enige om, at ingen af os ønskede en traditionel kirkebryllup, hvor vi i så fald ville stå i centrum, og bare tanken om alle forberedelserne gjorde, at vi ikke så frem til det. Da stillede vi os selv spørgsmålet “for hvem skyldes det, at vi bliver gift”, og så opstod en ny idé om, at vi kunne blive gift i udlandet på vores drømmedestination.

Det bedste ved vores valg er uden tvivl Kenzan Tours, som gjorde vores drøm til virkelighed. Da vi googlede bryllup i udlandet, var vores oplevelse, at det ville blive svært og besværligt, men da vi fandt Kenzan Tours, som specialiserer sig blandt andet i bryllupper i udlandet, blev det meget lettere. Da vi bor i Norrland, har vi kun haft kontakt via e-mail, men det har fungeret problemfrit, og vi har fået hjælp til, hvilke dokumenter vi skulle have for, at vielsen kunne gennemføres.

Hvor på Seychellerne blev I gift?

Cote D’Or Beach, Praslin. (Længst væk på stranden, hvor granitklipperne rammede en egen lille strand)

Hvordan så jeres bryllupsdag ud?

Vores bryllupsdag begyndte med, at personalet på vores hotel L’Hirondelle kom til vores lejlighed og forberedte vores morgenmad samt dekorerede vores bord med blomster. Vi nød morgenmaden på vores veranda med havudsigt. Derefter kom en frisør og en makeupartist til vores hotel, som vi havde booket via Kenzan Tours før rejsen, og de to kvinder tog sig af mig som brud og gjorde mig klar til den store dag. Imens kom en florist også, som overrakte brudebuketten, og alt gik meget smidigt. Til den aftalte tid kom vores personlige vært, som vi havde haft hele ugen, og han hentede os og kørte os til stranden, hvor vielsen skulle finde sted.

På stranden mødte vi vores vielsesforretter og vores fotograf, som vi også havde booket via Kenzan Tours før rejsen. Alt var forberedt og klart med dekorationer, og alle involverede udstrålede glæde og tryghed, som guidede os gennem vielsen. Efter ceremonien spiste vi kage og drak bobler sammen, og derefter begyndte vores fotografering. Selvom vi vidste, at det er meget varmt på Seychellerne, ville vi have en lang brudekjole og jakkesæt, fordi det trods alt er vores store dag. Med det sagt, efter ceremonien, da vi var kommet tilbage til vores hotel, valgte vi at skifte vores bryllupstøj til badetøj, og vi gik direkte til stranden for at bade første gang som hr. og fru. Om aftenen spiste vi vores bryllupsmiddag på en restaurant ved stranden, og det kunne ikke blive en bedre afslutning på vores store dag.

Hvilke øer besøgte I?

Vi tilbragte en uge på Praslin, en uge på La Digue og en dagstur til øen Curieuse.

Lavede I nogen udflugter, I vil anbefale?

En af vores bedste oplevelser er, at vi lejede cykler i en hel uge på La Digue. Dem, der siger, at en dag på denne ø er nok, går glip af mere, end de kan forestille sig. Før rejsen havde vi undersøgt, hvad der var mest kendt på øerne, men følelsen af at sætte sig på cyklen og udforske på egen hånd var magisk. En dag cyklede vi gennem en frodig skov med lianer for at komme til Grand Anse Beach. Der valgte vi at efterlade cyklerne for derefter at gå videre til fods forbi Petite Anse Beach og derefter til Anse Cocos, stranden i drømmene, som var så smuk, at det er svært at sætte ord på. Vi så dog et skilt “10-15min til Caiman Bar”, så senere på dagen ønskede vi også at udforske dette. Vi vidste ikke, hvor vi skulle hen, men det viste sig at være et fantastisk sted med en lille strand, hængekøjer og en bar, og fyren sagde “Velkommen til paradiset”, og det var præcis, hvad vi følte.

Gennem vores personlige vært på Praslin bookede vi en privat båd for at tage os til Curieuse Island, hvor de store skildpadder bor. Vi satte pris på at have mulighed for at rejse alene i stedet for med flere andre turister, da dagen blev meget personlig og uden strenge tidsrammer. Denne dag fik vi mulighed for at vandre, fodre og klappe de store skildpadder, se flere delfiner, se babyhajer lege i vandet, se en af verdens smukkeste strande og snorkle.

På La Digue lejede vi krystalklare kajakker for at udforske de verdensberømte granitklipper ved Anse Source d’Argent, og at se disse formationer fra vandoverfladen giver et endnu mere imponerende perspektiv, hvilket er noget, vi kan anbefale.

Hvad vil I sige til andre, der overvejer Seychellerne til deres vielse eller bryllupsrejse?

Tag af sted! I vil ikke fortryde det, og minderne vil vare resten af livet. Seychellerne er et land med krystalklare strande, frodig natur og utroligt venlige mennesker, så det er svært ikke at trives. Hvis I ønsker dovne dage på stranden, kan I få det, men hvis I også vil udforske, er der masser at lave. Da landet har en begrænsning på antallet af turister, vil I føle, at det er paradis. Det er hver krone værd!

Hvorfor valgte I Kenzan Travel?

Det var faktisk tilfældigt, for vi havde ikke hørt om virksomheden før, men da vi googlede, fandt vi deres hjemmeside. Vi undersøgte først deres hjemmeside og hvad de havde at tilbyde, og derefter hvad andre rejsende havde sagt om virksomheden. Vi kunne godt lide konceptet med at bo på to øer og at vielsen var inkluderet i vores pakke, som vi købte, for det var det vigtigste for os, da det ellers kan være kompliceret at blive gift i udlandet. Da vi derefter kontaktede virksomheden, og vi fik et personligt tilbud, følte vi, at det passede os perfekt, og så bookede vi rejsen.

Alt gik glat med e-mailkontakt, og det virkede planlagt, men det var først, da vi landede på Seychellerne, at vi forstod, HVOR GODT det var planlagt og gennemtænkt. Der stod en vært med vores navne, der bød os velkommen, og viste os til vores chauffør, som derefter tog os med til færgen, derefter fik vi en ny chauffør, som tog os til hotellet, og når vi skulle skifte ø, kom de og hentede os osv. Vi følte os utroligt trygge med Kenzan Tours og 7 south, som findes på Seychellerne, selvom vi var på den anden side af ækvator og langt væk hjemmefra.

Er du også nysgerrig efter at blive gift på Seychellerne? Kontakt os gerne, så bistår vi med mere information, info(@)kenzantravel.se.