Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Kenzan Travel

Barbados’ strande – en aktivitetsguide

Hånden på hjertet, vi kan liste op, hvor meget som helst at se og gøre på denne blog, men de fleste af os tager nok til Barbados for øens smukke strande. Og på Barbados er der masser af smukke strande. Hvor mange strande der er, er svært at sige, nogle er bare en lille bugt og ikke engang navngivne, men ifølge Barbados turistbureau er der over 60 strande på denne relativt lille ø (70 km2). Men hvilken strand er smukkest? Bedst til surfing eller kitesurfing? Tilbyder flest vandaktiviteter? Bedste snorkling? Bedst til sol og bad? Til promenader? Det vil vi forsøge at afdække her.

Hvilken er egentlig Barbados’ smukkeste strand?

Dette er naturligvis meget subjektivt, men hvis vi skal vælge en strand, bliver det Bottom Bay. Bottom Bay er omgivet af høje kalkstensklipper. Sammen med den hvide sand, det turkise vand og de meget høje, let vuggende palmer finder du her virkelig øjen-guf. Den perfekt placerede gynge gør det også muligt at få det der særlige Instagram-billede.
Flere strande på listen over Barbados’ smukkeste er Crane Beach, Batsheba Beach, Accra & Sandy Lane.

Barbados, rejse til Barbados

Barbados’ bedste strand til sol og bad

Mullins Beach, Dover Beach og Accra Beach er populære strande for sol og bad. De har fint sand, stille vand og bekvemme faciliteter som solstole og parasoller. Disse strande ligger alle på Barbados’ vestlige side, der har betydeligt roligere vand end østsiden og derfor er meget mere badevenlige.

Bedste strand for snorkling og dykning

Carlisle Bay Beach er fremragende til vandsport som snorkling og dykning. I bugten er der flere vragsteder at udforske, og hele området har et rigt marint liv.
Her kan du finde dykkerskoler, der tilbyder kurser og certificeringer for forskellige niveauer, herunder nybegyndere. Du kan f.eks. dykke ved S.S. Stavronikita i Carlisle Bay.

Læs mere om dykning på Barbados her

Mullins Beach – bedst for børnefamilier

En af de bedste strande på Barbados for børnefamilier er Mullins Beach. Den ligger på øens vestkyst og tilbyder en kombination af hvidt sand, stille vand og familievenlige faciliteter. Mullins Beach har ofte rolige bølger og lavt vand, hvilket gør det til et sikkert sted for børn at bade og lege. Stranden har også solstole og parasoller til leje, omklædningsrum, brusefaciliteter og en restaurant tæt ved stranden. Der er også muligheder for at deltage i vandsport som snorkling og padling. Mullins Beach er derfor et populært rejsemål for familier, der besøger Barbados.

Silver Sand for kitesurfing

Silver Sands Beach er Barbados’ førende sted for kitesurfing. Stærke vinde og store bølger gør Silver Sands til et perfekt sted for kiting. Du finder flere udlejningssteder for udstyr her. Der er også flere kitesurfingskoler på stranden. Nogle små spisesteder findes også på stranden.

Bedste surfesteder på Barbados

Bathsheba er det sted på Barbados, der helt sikkert er mest kendt for surfing. Bathsheba har fantastiske bølger, der er perfekte for surfere. De kraftige Atlanterhavsbølger brydes mod revet og skaber fremragende forhold for både begyndere og avancerede surfere at dyrke deres sport.

Hvis du er ny inden for surfing, skal du tage til Freights Bay. Freights Bay tilbyder uden tvivl en af de bedste surfpladser i Caribien for begyndere.

Promenadeområder

Hvis du er ude efter at gå langs stranden, kan vi anbefale enten promenaden mellem Camelot og Accra eller Long Beach, en dejlig 1,2 km sandpromenade.

Så, der var en hel masse tips til nogle af Barbados’ strande, men der er så mange flere. En sjov måde at opdage Barbados’ strande på er at leje en bil og tage på strand-safari!

Her finder du alle vores