Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP
Image Alt

Kenzan Travel

Tobago Cocoa Estate

Tobago Cocoa Estate – med chokolade lavet med kærlighed

På den lille vestindiske ø Tobago, næsten ved vejens ende, ligger Tobago Cocoa Estate. På plantagen produceres der kakao, som blandt andet bruges til produktionen af den økologiske, mange gange prisbelønnede chokolade, Laura. Og manden bag det hele er Duane Dove, oprindeligt fra Tobago og bosat i Sverige i mange år. Duane har drevet kakaoavl på Tobago siden 2005, og i højsæsonen er der mulighed for at besøge plantagen (kun ved reservation).

Læs mere: Utflykter på Tobago

Under besøget lærer du alt om kakaoavlens strabadser, for det er virkelig en krævende lille plante, der kræver meget pleje. Du får følge kakaen fra frø til bønne klar til eksport. Chokoladeproduktionen foregår i Frankrig. Selvfølgelig får du lov til at smage chokoladen alligevel!

I januar 2024 arrangerer vi hos ACT en rejse til Tobago, der inkluderer et besøg på plantagen. Du kan læse mere om rejsen “Kulinarisk Tobago” her.

For åbningstider og reservation: Kontakt Tobago Cocoa Estate direkte på info@tobagococoa.com Find vej hertil: Roxborough, Trinidad & Tobago, 11°15’03.0″N 60°35’26.0″W Mere om kakaoplantagen kan du læse her:  Afro-Caribbean TravelTobago Cocoa EstatePå vift

Foto: Cathinka Ingman, Algarve