Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Pakkeliste til en safari i Tanzania

At pakke til en safari i Tanzania kræver lidt ekstra overvejelse. Det er ikke som om, du kan bare gå ind i en butik langs vejen på savannen og købe det, du eventuelt har glemt at pakke. Hvor meget af alt du skal medbringe afhænger selvfølgelig af, hvor mange dage safarien varer, så du må selv beslutte det.

Særlige overvejelser

Da du er ude tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen, kan der være store temperaturforskelle. Så husk at pakke og klæde dig i lag, så du kan tage tøj af, efterhånden som dagen skrider frem. Det er også en god idé at vælge neutrale farver som beige og grøn, da klare farver kan skræmme dyrene. Et andet tip er at undgå blåt, da det kan tiltrække tsetsifluer.

Hvordan ser safariprogrammet ud?

Skal I flyve til eller fra Serengeti? Eller videre fra Arusha til Zanzibar? Så er det en god idé at pakke i bløde tasker. Flyene er af mindre model og har derfor mindre bagagerum, og bløde tasker er nemmere at pakke og få plads til. Tjek også vægtbegrænsningerne, da de kan være forskellige fra jeres internationale flyvning til Tanzania.

Pakkeliste til en safari i Tanzania

Pak tøj, du kan have i lag

Da mange timer tilbringes i safaribilen, er det behageligt med løstsiddende tøj. Sørg også for at have tøj i åndbart materiale.

• T-shirt/top med korte ærmer

• T-shirt/skjorte med lange ærmer

• Funktionsbukser med aftagelige ben eller lette bukser og shorts

• Fleecetrøje

• Vindjakke/regnjakke

• Noget at sove i

• Sports-BH (vejene kan være meget bumpede)

• Undertøj

• Sneakers og flip-flops

• Hat/kasket

• Eventuelt badetøj, hvis du bor på et sted med pool

• Lille taske/rygsæk til dagsture

Et andet godt tip er at have et sæt tøj, som du kun bruger på lodgen. Du bliver ret støvet efter en dag på savannen, så det føles meget luksuriøst at kunne hoppe i noget nogenlunde rent efter brusebadet. Det er også rart at have flip-flops til at slentre rundt i.

Pakkeliste til en safari i Tanzania
Ronjo camp et game drive. Staff et clients.

Alle de andre vigtige ting

Pas, rejseforsikring, det gule vaccinationskort og rejse-dokumenterne skal altid med, og det er nogle gange så indlysende, at man glemmer det, så tjek altid dobbelt. En lille rejseapotek med det mest nødvendige er også godt at have, samt eventuelle medicin. Insektmiddel og kikkert er andre gode ting at have med på safari.

Pakkeliste til en safari i Tanzania
Configuration des chambres selon les clients. Salle de bain et douce, espace bureau, lit confortable…

Kamera og anden elektronik

Kameroudstyret afhænger selvfølgelig af interessen og hvilken type billeder, du ønsker at tage. Hvis du ønsker at tage gode billeder, anbefales det at medbringe et systemkamera med en vidvinkel og en telezoom (mindst 300 mm fullframe, men mere er ikke dårligt). Nogle gange kommer du dog så tæt på, at din telefon fungerer:). Husk at medbringe masser af hukommelseskort og ekstra batterier til kameraet.

Det med at oplade dine elektroniske gadgets kan være en udfordring ude på savannen. Det er ikke sikkert, at stederne, du bor på, har strøm hele tiden, og der er som regel kun mulighed for at oplade et sted. Det betyder, at der kan være trængsel ved stikkontakterne. Det er derfor en god idé at medbringe en lille stikdåse og en powerbank. Og glem ikke adapteren. En universaladapter er altid god at have i tasken.

Nu er det bare at booke, pakke og tage af sted. En safarirejse er en fantastisk oplevelse og noget, som vi varmt anbefaler.

Læs mere om alle vores