Vi giver hurtig, personlig og professionel service. Vi ser os som din partner som sammen med dig udarbejder den rejse, som netop du ønsker.

Seneste nyt
Følg os på
GO UP

Kulinariske Tobago

Price Fra 18.800,- 15 nætter
Scroll down

Kulinariske Tobago

Fra 18.800,- per person

REJSE TIL EN SVENSKEJET KAKAOPLANTAGE, JANUAR 2024

Besøg den helt økologiske kakaoplantage Tobago Cocoa Estate. I bliver vist rundt af ​​plantagens ejer Duane Dove, som også er Sveriges eneste kakaodyrker og -sommelier. Guidet tur og picnic på plantagen indgår. Kulinariske Tobago fortsætter om aftenen med middag og en rom- og chokoladesmagning med Duane Dove som vært. For de af jer, der er interesserede i rom, er der mulighed for at tilføje en hyggelig udflugt til Trinidad og besøge Angostura romdestilleriet.

Flyrejsen til Tobago er med British Airways. Man flyver til London Heathrow aftenen før og skifter lufthavn til London Gatwick, hvorfra flyet til Tobago afgår dagen efter. Overnatning sker på et hotel i lufthavnen. Se flytider nedenfor:

Afrejse 25. januar 2024
18.20–19.00 København–London Heathrow
10.00–16.45 London Gatwick–Tobago (26. januar)

Hjemrejse 9. februar 2024
18.45–09.00 Tobago–London Gatwick
14.30–17.25 London Heathrow– København


Hotel

På Tobago bor man 14 nætter på Sandy Point Village Hotel, et hotel med rimelige priser, som ligger et stenkast fra Det Caribiske Hav og tæt på restauranter, butikker og strande. Det er i gåafstand til de populære strande Store Bay og Pigeon Point. Læs mere om Sandy Point Village Hotel.

Pris/person
med Sandy Point Village: 18.800

For dem, der ønsker en højere standard overnatning, er der mulighed for at booke Bacolet Beach Club, et charmerende boutiquehotel, som får flotte anmeldelser fra sine gæster for sin personlige behandling, fantastiske personale, gode service, lækre restaurant m.m. Et hotel, man vælger, hvis man vil have fred og ro i luksuriøse omgivelser. Læs mere om Bacolet Beach Club.

Pris/person
med Bacolet Beach Club: 23.300

 Kulinariske Tobago

I besøger Tobago Cocoa Estate, der ejes af Duane Dove, som er rom- og chokoladeekspert og Sveriges eneste kakaodyrker, på hans plantage i Roxborough i det nordlige Tobago. Ved ankomsten til Tobago Cocoa Estate får I en rundvisning på plantagen og får mere at vide om kakao, hvordan kakaoplanten vokser og hvordan bønnerne forarbejdes, før de bliver til chokolade, og hvordan alt dette gøres med stor hensyntagen til områdets unikke miljø. Udflugten inkluderer en guidet tur, picnic og forfriskninger. Om aftenen er der middag og smagning af førsteklasses rom og chokolade med Duane Dove som vært.

Tillæg – besøg Angostura romdestilleriet i Trinidad

Halvdagsudflugt med Duane Dove til Trinidad og Angostura romdestilleri, inklusive indenrigsflyvninger, transfers og frokost. Indenrigsflyvningen mellem øerne tager kun 20 minutter.

Den prisvindende rom Angostura 1919 og den berømte Angostura bitter, der er populær som smagsgiver i forskellige drinks, kommer begge fra Trinidad. På denne udflugt besøger man destilleriet, får en rundvisning og lærer mere om den ædle kunst at fremstille rom med tilhørende prøvesmagning Udflugten afsluttes med frokost og mulighed for at handle i Angosturas egen butik.

Pris udflugten: 1 730 kr pr person (Minimum 6 personer for at gennemføre udflugten).

Læs mere om Tobago Cocoa Estate

Læs mere om Tobago

Dette indgår i rejsen

Fly fra Skandinavien til Tobago tur/retur

Transfer London Heathrow til London Gatwick, tur/retur

1 nat dobbeltværelse på hotel ved London Gatwick lufthavnen

Lokal repræsentant, som er tilgængelig 24 timer i døgnet under besøget på Tobago

Transfer fra lufthavnen til hotellet tur/retur i Tobago

14 nætter på Sandy Point Village Hotel i lejlighed

alternativt 14 nætter i Bay værelse på Bacolet Beach Club, inklusive morgenmad

Plantagebesøg med guidet tur, picnic og forfriskninger.

Middag og rom- og chokladesmagning

Pris
Den angivne pris er et priseksempel per person. Priseksemplet gælder for en rejse i lavsæsonen med laveste flypris og del i dobbeltværelse.

Prisen påvirkes blandt andet af sæson, indkvarteringsstandard og forandringer i valutakurserne. Send en forespørgsel, så vender vi tilbage med et tilbud med den aktuelle pris.

 • Destination
 • Departure
  København
 • Departure Time
  25. januar 2024
 • Return Time
  9. februar 2024
 • Included
  Fly fra Skandinavien tur/retur
  Flyskatter
  Lokal repræsentant
  Overnatning efter rejseplan
  Transport fra/til lufthavn på destinationen
  Udflugter i henhold til rejseplanen
 • Not Included
  Al transfer
  Bådtransfer mellem øerne
  Guide
  Mad i henhold til rejseplanen
  Morgenmad
  Transport mellem færger og hoteller